Art & Culture

Bridgerton: Regé-Jean Page is grote afwezige in seizoen 2

De ontgoocheling is enorm voor fans van "Bridgerton": de ster van de show, Regé-Jean Page, speelt niet mee in het tweede seizoen van de hitserie op Netflix.
Reading time 3 minutes

Helaas, geen late aprilgrap! Het meest recente nieuws van Lady Whistledown dat Regé-Jean Page, onze huidige internet-sensatie, niet meespeelt in seizoen 2 van Bridgerton, slaat in als een bom. Net zoals bij eerdere aankondigingen van alles Bridgerton, deelden de makers van de Netflix-serie een post op Instagram onder het mom van anonieme gossip vanwege de mysterieuze verteller, Lady Whistledown. De caption luidt als volgt: "Nu alle ogen gericht zijn op de zoektocht van Lord Anthony Bridgerton naar een burggravin, nemen we afscheid van Regé-Jean Page, die de rol van hertog van Hastings daverend heeft neergezet. We zullen Simons aanwezigheid op het scherm missen, maar hij zal altijd deel uitmaken van de Bridgerton familie."

Een aankondiging die meer dan een schare fans verraste, zelfs beroemdheden waren onthutst. Nadat ze eerder al verklaarde verknocht te zijn aan de virale Bridgerton-serie, speekt Kim Kardashian wellicht voor de meerderheid van de kijkers toen ze een story op Instagram postte met de commentaar: "Wait!! WHAT ????"

Vooraleer hij fans in zak en as achterliet, reageerde Regé-Jean Page op de aankondiging nog met een dankbetuiging. Hij schreef: "Het was een absoluut genoegen en een voorrecht! Deel uitmaken van deze familie - de connectie op en naast het scherm, met onze cast, crew, alle geweldige fans, daar had ik nooit van durven dromen - de liefde is oprecht en zal alleen maar groeien."

In het eerste seizoen van de serie maakt de kijkers kennis met Daphne Bridgerton, gespeeld door Phoebe Dynevor, die haar intrede maakt in het Londense socialite-seizoen om haar grote liefde te vinden, maar uiteindelijk verstrikt raakt in - en uiteindelijk trouwt met - de duistere en mysterieuze Hertog van Hastings. Hoewel Regé-Jean Page zijn rol als hertog in het tweede seizoen niet verder zal zetten, kunnen fans er zeker van zijn dat Phoebe Dynevor wel degelijk zal terugkeren in de serie.

De aankondiging van de makers van de serie deelt nog dit: "Daphne blijft een toegewijde echtgenote en zus, die haar broer helpt om door het komende sociale seizoen te navigeren, met alles wat het te bieden heeft - meer intriges en romantiek dan mijn lezers aankunnen."

Zoals vermeld in de aankondiging, zal het tweede seizoen Daphne's broer Anthony volgen, gespeeld door Jonathan Bailey, terwijl hij op zoek gaat naar een toekomstige vrouw. Sex Education-actrice Simone Ashley zal Regé-Jean Page vervangen als meest geanticipeerde naam van dit seizoen. Ze is gecast als Kate Sharma, een "slimme en koppige vrouw" die de koppige Anthony ongetwijfeld een poepje zal laten ruiken.

Tags

netflix
serie
bridgerton
rege-jean-page

Lees ook

Aanbevolen voor jou