HOMMES

Fendi's herfst-winter 2022-2023: de collectie herbeeldt de Roaring Twenties

Silvia Venturi Fendi onthult haar eigen interpretatie van de toekomst met haar Fendi Men's Fall-Winter 2022-2023 show.
Reading time 2 minutes

Een eeuw geleden bepaalden flapperjurken en boa's de Jazz Age, oftewel de Roaring Twenties. Het was een tijd van frivoliteit in het kielzog van de drooglegging en feestvieren na de tragedie van de Eerste Wereldoorlog. Vandaag de dag, in de schaduw van de Covid-19 pandemie, reageren ontwerpers met hun eigen manifestaties van de Roaring Twenties.

De Fendi herencollectie Herfst-Winter 2022-2023 cultiveert dus een ingetogen futuristisch gezicht op een "neo-dandy riff op tijdloze klassiekers". De serie stukken is geïnspireerd op de verwennerij van luxueuze stoffen zoals leer, wol en zijde, en bestaat uit silhouetten die variëren van getailleerd tot trendy baggy. Silvia Venturi Fendi combineert rijke herfsttinten met diepe neutrale tinten om een opwindende reeks koud-weer kledingstukken te creëren die een eerbetoon zijn aan de geschiedenis van het Huis.

Men's Fall/Winter 2022-2023 Fashion Show

Voor herfst-winter 2022-2023 gaat Fendi verder in de toekomst door zich te begeven in de cryptocurrency ruimte. Door een partnerschap aan te gaan met Ledger, een van 's werelds topbedrijven voor het beheer van digitale activa, luidt het huismerk een nieuw tijdperk in voor zijn historische heerschappij. Om het te vertegenwoordigen, ontwierp Fendi een inaugurele collectie van tech-accessoires.

Op de eerste rij van de show zaten enkele van de grootste sterren van vandaag, waaronder Gossip Girl-ster Evan Mock, fotograaf Gray Sorrenti, Italiaanse singer-songwriter Mahmood, acteur Luka Sabbat, acteur Simon Rex, Emily in Paris-ster Lucien Laviscount en Oscar-winnend regisseur Luca Guadagnino.

Tags

defile
fendi
automne-hiver-2022-2023

Lees ook

Aanbevolen voor jou