Mode

Waarom je het label With Jéan moet kennen voor de perfecte zomergarderobe

Bella Hadid, Emily Ratajkowski, Elsa Hosk ... Het Australische label With Jean heeft zijn sporen ondertussen al verdiend. De kenmerkende stijl? Romantische hoogtepunten en jurken doordrenkt met retro-accenten.
Reading time 2 minutes

Met bloemenprints en romantische silhouetten wedt With Jéan op een gemakkelijk te dragen mode, doordrenkt met retro-details. Gelanceerd in 2017 door twee Australische vrienden, wilde het label aanvankelijk de perfecte garderobe creëren om hun favoriete vintage jeans mee te sublimeren, met florale tops met frilly lijnen en een perfecte snit.

Twee jaar later namen Bella Hadid, Aimee Song, Emily Ratajkowski en Elsa Hosk de zonovergoten creaties over van With Jéan, op zoek naar vintage-geaccentueerde bloemenjurken, verheven tot de rang van sterren van de ideale lijn. Op vakantie in Mykonos verschijnt Bella Hadid in een smetteloze jurk. Het label combineert Australische effortlessness en Franse elegantie en is in lijn met merken zoals Reformation of Faithfull The Brand, wiens tops en romantische jurken echte must-haves zijn tijdens het zomerseizoen.

Zich bewust van de impact van de mode-industrie op het milieu, wil het merk weinig produceren om beter te produceren. Het label richt zich dus op de ontwikkeling van kleine capsules in plaats van complete collecties, in wezen samengesteld uit limited edition-stukken. Gemaakt in Bali van natuurlijke materialen, respecteren ze traditie en zijn ze met de hand geverfd. Om verder te gaan, is het merk ook toegewijd aan het I = Change-programma en doneert $ 1 aan elke transactie, ter ondersteuning van drie projecten om meisjes en vrouwen over de hele wereld te helpen.

 

 

 

Lees ook

Aanbevolen voor jou