Mode

Talita von Furstenberg, de kleindochter van Diane, lanceert modecollectie

Zo moeder, zo kleindochter. Talita von Furstenberg, de oudste kleindochter van de Belgische designer Diane von Furstenberg, heeft een 23-delige collectie gelanceerd : TVF for DVF.  
Reading time 1 minutes

Momenteel studeert Talita nog aan Georgetown maar mode heeft altijd al een deel uitgemaakt van haar leven, weet ze te vertellen: "Ik heb altijd al een sterke affiniteit gehad met mode door mijn afkomst, al denk ik dat mijn liefde voor mode ook echt is aangeboren. Het voelt aan alsof ik ben voorbestemd om dit te doen."

De collectie bestaat uit romantische silhouetten in frisse pastelprints. Het kiezen van deze prints was Talita’s favoriete onderdeel in het ontwerpproces. Hiervoor dook ze in het archief van haar grootmoeder en liet ze zich inspireren door de natuur.

"Talita heeft altijd al laten blijken dat ze in mijn voetstappen wilde treden, maar ze heeft haar eigen persoonlijkheid met een uitgesproken eigen stijl. Het is heerlijk om haar alles te leren wat ik weet, omdat ze over meer discipline beschikt dan ik." - Vertelt Diane von Furstenberg.

De collectie is vanaf 24 april beschikbaar in de DVF-winkel in Brussel. De prijzen variëren tussen 267 en 319 euro.

/
/

Lees ook

Aanbevolen voor jou