Mode

Juergen Teller onthult de eerste beelden van de Chanel Métiers d'art 2020-2021 show

Dit jaar viert het welbekende Maison met de dubbele C als logo, meer dan ooit zijn Franse DNA en architecturale erfgoed. Op de gevoelige plaat vastgelegd door de meest vooraanstaande modefotograaf van dit moment, niemand minder dan Juergen Teller. Afspraak op donderdag 3 december 2020 om 19u00, de Métiers d'art 2020-2021 show van Chanel.
Reading time 1 minutes

De traditie van de collecties van Maison Chanel Crafts werd in 2002 in het leven geroepen door Karl Lagerfeld en zet elk jaar de knowhow van zijn vakmensen in de verf. Een jaar na een glimp in het appartement aan de rue Cambon 31, waarvan de setting werd bedacht door regisseur Sofia Coppola, neemt de artistieke directeur van Maison Chanel, Virginie Viard, het kasteel van Chenonceau over op donderdag 3 december 2020.


Op de vooravond van deze bijzondere show deelt de Duitse fotograaf Juergen Teller een teaser van de setting. De foto's geven de pracht en praal prijs van de Franse tuinen en het "Kasteel van de dames". Onder een winters, schemerend licht worden morgen de details van dit architecturale meesterwerk uit Renaissance onthuld, gehost door de huizen Lesage, Montex, Lemarié, Lognon en Goossens, met een show van silhouetten van de hand Virginie Viard. Afspraak morgen, donderdag 3 december 2020 om 19:00.

/

Mis de Métiers d'Art 2020/21 show niet, en volg live mee via chanel.com of op de sociale netwerken van CHANEL.

Lees ook

Aanbevolen voor jou