Mode

Jacquemus brengt de (betaalbare) nettas terug voor de zomer 2020

Het Franse label Jacquemus wil dat we plastic voorgoed bannen. Tegen deze ecologische shopper voor de lente zeggen we geen nee.
Reading time 1 minutes

Simon Porte, ontwerper en oprichter van Jacquemus, staat bekend om zijn gewaagde ontwerpen. Daar waar hij nog staande ovaties kreeg voor zijn gigantische strohoeden op de catwalk, konden ook zijn microscopisch kleine tasjes op bijzonder veel bijval rekenen. Zelfs voor de prijs van 400€ voor het kleinste tasje ter wereld. Ook de kleine vanity bag van de herfst-winter 2020 collectie was een groot succes.

Dit seizoen gaat Jacquemus de ecologische tour op, breidt hij de prijs range van zijn label uit en maakt zo bepaalde items toegankelijker. Deze shoppers of winkeltasjes bijvoorbeeld, die 165€ kosten. Het netje is beschibaar in wit of paars, met handvatten in neon geel, roze, paars, wit, bedrukt met artisjokken of oranje bloemen. Hoewel de trend van macramé en gehaakte mandjes een paar seizoenen geleden al een hype was, verwachten we een comeback met deze stijlvolle Jacquemus-winkeltasjes.

/

Lees ook

Aanbevolen voor jou