HOMMES

Onder de douche met Philips S9000

Hoe overtuig je de fans van het klassieke scheermesje om hun badkamerritueel te herzien? We gingen onder de douche met de Philips S9000 Prestige en kwamen niet van een kale reis terug. Integendeel, deze scheerbeurt had meer iets weg van een ultra gladde rollercoaster.
Reading time 2 minutes

Nat scheren, met een mesje, vormt voor veel mannen nog steeds de ultieme scheersensatie. Voor een perfect resultaat doe je dat trouwens best na het douchen. Op die manier is de huid opgewarmd, worden gezichtsharen zachter en hoeft het scheren geen bloedbad te worden. Maar waarom geen lekkere douche combineren met een perfecte scheerbeurt? Het bleek de ideale testomgeving voor dit geavanceerde en uiteraard waterdichte scheertoestel.

Zelfs de meest onhandige mannen zullen plezier hebben aan dit fijne speelgoed. De multi-direction ContourDetect-scheerkop met brede en ronde openingen is zo flexibel dat het alle contouren van je gezicht volgt, zelfs koppige haartjes op de hals of die kleine exemplaren rond de lippen geloven er meteen aan. Ook de scheerrichting is van geen belang. Bye bye ingegroeide haartjes die ontstaan door tegen de baardgroei in te scheren. Scheren wordt zoals wassen, gewoon cirkelvormige bewegingen maken, de draaiende mesjes doen hun ding. En ondertussen blijf je gewoon lekker warm onder je douche staan.

1605182493491132 sp9863 a2 lying qi pad
© Philips

Het geheim van de Philips S9000 Prestige is de BeardAdapt sensor. De gevoelige sensor controleert 15 keer per seconde de haardichtheid en past hierop het vermogen aan. Voor plekken met meer baardgroei schakelt het toestel automatisch een tandje bij zodat alle haren in één keer worden afgeschoren, zelfs een baard van 7 dagen. Dankzij NanoTech precisiemesjes met extra sterke en langdurig scherpe randen is het resultaat uitermate glad.

1605182483081634 sp9820 12 ims fr be
Philips S9000 Prestige, 349,99 €

Tijd om af te drogen. Voor heren die houden van een gestileerde baard zijn er meerdere opzetbare hulpstukken. Ze maken van de S9000 de perfecte baardstyler, precisietrimmer en gezichtsreiniger. Gadgetfreaks opgelet, want de meegeleverde trendy oplaadpad is cool en compatibel met je smartphone.

Lees ook

Aanbevolen voor jou