HOMMES

Waarom de Philips LatteGo een must is voor coffee addicts

Philips onthult zijn nieuwste troef voor thuis, de Philips 5400 LatteGo ofwel de Rolls Royce van de espressomachines. Wij leggen uit waarom.
Reading time 2 minutes

Een espresso, klassieke koffie, cappuccino of een latte macchiato... Met de nieuwe Philips 5400 LatteGo kan je met één druk op de knop tot 12 verschillende soorten koffie maken om van te genieten... zonder dat je een ervaren barista moet zijn. Op koude winterdagen, wanneer je gezellig thuis cocoont, is dit de perfecte compagnon voor coffee addicts. 

Dankzij het unieke LatteGo-systeem, is er nu een eenvoudige manier om van elk koffiemoment te genieten. Nu thuiswerken de nieuwe norm is, kan je in je eigen keuken een virtuele koffiepauze met collega's nemen met een heerlijke koffie van versgemalen bonen.

De grootste troef? Het gebruiksgemak. Met een druk op de knop kan je met het unieke LatteGo-systeem een romig laagje melkschuim maken zoals een echte barista zonder dat je het huis moet verlaten. Dankzij het intuïtief display kan je heel eenvoudig je favoriete koffie ook selecteren. In een paar stappen personaliseer je de smaak, de sterkte en de hoeveelheid van jouw kopje koffie. Je kan een gebruikersprofiel aanmaken, net zoals bij Netflix, die je voorkeur en smaak onthoudt, waardoor je deze niet telkens opnieuw moet ingeven. De Philips LatteGo kan tot vier gebruikersprofielen onthouden en diens instellingen  van de gepersonaliseerde kopjes koffies opslaan.

1601558547627349 ep5447 90 04 rgb a2 aps

De Philips 5400 LatteGo brengt elegantie naar het keukenaanrecht. Voorbij zijn de dagen van logge koffieapparaten met  ouderwets design. Dit technisch vernuft oogt stijlvol met zijn ultra moderne look. Het verchroomde deksel past perfect in een trendy interieur en biedt een eersteklasse decor voor elk kopje koffie. Je keuken krijgt ineens een chique upgrade, want vanaf nu geniet je thuis van de beste koffie.

philips

Lees ook

Aanbevolen voor jou