Food

Op dit weelderige zomerterras in Parijs eet je ceviche en pisco sour, weg van alle drukte

Dit is het favoriete adresje in Parijs van liefhebbers van de Peruviaanse keuken. Ofwel van ceviche en Pisco Sour. In deze weelderige tuin, ver weg van het getoeter en uitlaatgassen, vind je COYA Paris, een zwoele ambiance en culinaire verrassingen.
Reading time 1 minutes

Voor de liefhebbers van Zuid-Amerika en alles wat 'latin' is: COYA Paris huldigt zijn tuin in, een weelderig terras ver weg van de drukte, en ideaal als uitvalsbasis voor zwoele zomeravonden.

Genesteld in Beaupassage, een levendige plek in de wijk Germanopratin, is de COYA-tuin te vinden. Een intieme en rustige sfeer ver van de luidruchtige terrassen aan de straat. Een weelderige en kleurrijke setting waar je kan genieten van het Peruviaanse zomermenu van dit trendy restaurant.

Smaken geïnspireerd op Nikkei en Chifa keukens, traditionele Peruaanse specialiteiten met Chinese en Japanse invloeden, die we in de sappige ensalada van tomaten, verbena en chiazaden ontdekken, in empanadas van runderwang en royale habanero criollo saus, de Cerdo bao, het aji amarillo brood, of de sappige watermeloen, komkommer en aji limo ceviche die veganisten ongetwijfeld zullen bekoren.

Opgelet Pisco Sour-liefhebbers: de beroemde Pisco Bar neemt de tuin over en onthult speciaal voor de gelegenheid een selectie zomercocktails in samenwerking met Veuve Cliquot.

 

Van dinsdag tot zaterdag van 19:00 tot 22:00 uur, 83 rue du Bac 75007 Parijs

Info en reserveringen op https://www.coyarestaurant.com/

/

Tags

restaurant
paris

Lees ook

Aanbevolen voor jou