Food

Festivals 2019: De lekkerste foodtrucks in België

Een vettig frietje smaakt altijd wel op een festival maar anno 2019 kan je bij allerlei foodtrucks een heerlijke en volwaardige maaltijd vinden. Hier zijn alvast onze favorieten.
Reading time 3 minutes
© Karavaan Catering

Het festivalseizoen draait intussen al op volle toeren maar er staan nog enkele leuke events op de agenda. Ben jij het ook beu om telkens frietjes of een vettige hamburger te eten op de festivals? Dan hebben wij goed nieuws voor je. We hebben er namelijk een missie van gemaakt om lekkerste foodtrucks van België te vinden waar je deze zomer een heerlijke (én gezonde) maaltijd kan scoren. Ontdek ze hieronder.

Balls & Glory

Balls & Glory Foodtruck serveert je heerlijke gevulde gehakt- & vegetarische ballen met vlees van hun eigen boerderij, ovengebakken en met de hand gedraaid. En ook de 'stoemp' wordt steeds vers ter plaatse gemaakt. Na een 'Balleke met stoemp' zijn je batterijen ongetwijfeld weer opgeladen en kan je de hele avond verder feesten. 

1565271332054917 image1 1

KARAVAAN CATERING

Streetfood met een rock-'n-rollgehalte. Bij Karavaan catering krijg je geen saaie kost voorgeschoteld. Op het menu: hotdogs met een originele twist. We zijn alvast benieuwd naar welke hotdog we dit weekend op WECANDANCE voorgeschoteld krijgen.

JEAN SUR MER

Verse vis op een festival? Jawel! Daarvoor kan je terecht bij Jean sur Mer. Ze serveren huisgemaakte fish taco's en burgers en maken hiervoor gebruik van lokale en duurzame producten. Ook de kibbeling met verse tartaarsaus is een schot in de roos. 

1565270345070634 jean sur mer 171565270345077884 fishburger

MISSION MASALA 

Indian soulfood op verplaatsing, het team van Mission Masala slaagt er steeds in om die heerlijke Indiase kruidenmix te vertalen in streetfood gerechten. Je kan terecht in de truck voor een hemelse butter chicken, samosas of een pittige burger

Mi!

Bij Mi!  kan je terecht voor wereldse streetfood gerechten die vertaald zijn naar Belgische versies. Ze serveren gerechten van over de hele wereld, zo heb je voor iedereen wat wils. 

Laat het smaken! 

Lees ook

Aanbevolen voor jou