Art & Culture

Tomorrowland 2019: Virgil Abloh komt opnieuw draaien

Na zijn optreden op Tomorrowland 2018, komt de designer opnieuw naar Tomorrowland.
Reading time 2 minutes

Designer, artistiek directeur van de mannencollectie van Louis Vuitton, stylist, DJ, rechterhand van Kanye West en het brein achter Off-White,... De Amerikaan Virgil Abloh is ongetwijfeld een manusje van alles. Zijn laatste nieuwe hobby: draaien op de grootste festivals ter wereld. Van Coachella tot Tomorrowland, hij is tegenwoordig overal te spotten! 
 

De designer zal te zien zijn op vrijdag 19 juli 2019, op de openingsdag van Tomorrowland. Vorig jaar kon hij het festival blijkbaar wel smaken, hij verkondigde zelfs dat "Coachella er nog wat van kon leren." Na een opwarmertje op de Organ Of Harmony stage in 2018, vind je hem dit jaar terug op het Core podium.

Virgil Abloh is altijd zeer betrokken geweest in de muziekindustrie. In 2011 nam hij de artistieke leiding van het album "Watch the Throne", door Jay-Z en Kanye West, waarvoor hij genomineerd werd voor de Grammy Award voor beste albumcover. Hij werkte ook met dj's samen om muziek te produceren voor het streetwear-kledingmerk Been Trill.

Door Anouk Lannoo.

 

Lees ook

Aanbevolen voor jou