Art & Culture

Knokke-Heist: het Kunst- en Lichtfestival is terug voor een derde editie

Voor het derde jaar op rij wordt in de winkelstraten van Knokke-Heist een sprookjesachtig lichtspektakel georganiseerd. De perfecte gelegenheid om je kerstinkopen te doen terwijl je geniet van een prachtige wandelroute langs lichtkunst geïnspireerd op de grootste kunstenaars.
Reading time 1 minutes
© Janus van der Eijnden

Ondanks de coronacrisis zal het eindejaar dit jaar toch bijzonder magisch zijn in Knokke-Heist. Van 5 december tot 3 januari wordt de kustgemeente omgevormd tot een echt lichtkunstparcours, waardoor je het met een heel nieuw perspectief kan herontdekken. Tijdens deze editie van Light ART Festival  zullen lichtkunstenaars hun werk presenteren die geïnspireerd is door de grootste meesters van de kunst, zoals Keith Haring en Van Gogh.

1603706903963684 kh
© Janus van der Eijnden

Pal in het hart gelegen van de beroemde "Gouden shopdriehoek", biedt het festival de perfecte gelegenheid om kunst te ontdekken en je kerstinkopen te doen, door zijn goed uitgestippelde parcour. Ook d allerkleinsten zijn ze niet vergeten, er is ook een wandelroute speciaal voor hen, waar ze op een leuke en leerzame manier kennismaken met de grootste kunstenaars. Een ervaring die ongetwijfeld een fonkeling in hun ogen tovert.

1603706876467762 kh1
© Janus van der Eijnden

Tags

knokke
van-gogh

Lees ook

Aanbevolen voor jou