Art & Culture

Duo-expositie HARA | FLUX verenigt beeldende kunst en fotografie

Toen kunstfotografe Marilyn De Smet en beeldend kunstenares Nicky Myny elkaar ontmoetten, bleken ze al snel eenzelfde visie te delen over kunst. Het resultaat: een dynamische duo-expositie.
Reading time 1 minutes
© Nicky Myny

De twee bundelden hun krachten voor een tentoonstelling van een reeks nieuwe, onvertoonde werken. 

FLUX is een bijzondere collectie beeldend werk van Nicky Myny met een focus op de dagelijkse flow van het leven. Prikkels, momentopnames en eerlijke emoties, intuïtief omgezet in beelden en co-creaties. Nicky schildert, ontwerpt en co-creëert in ARTKOM, een inspirerend loft-atelier dat ondertussen uitgroeide tot ontmoetingsplaats waar kunstzinnige en dynamische projecten ontstaan.

© Nicky Myny

HARA is een beklijvende fototentoonstelling van Marilyn De Smet waarmee ze de eenvoud en esthetiek van water wil uitdrukken. Marilyn is al sinds haar tienerjaren fanatiek surfster. Tussen de golven ontsnapt ze aan het dagelijkse leven en dat probeert ze over te brengen in haar foto’s. Water is vloeibare energie, altijd in beweging en dus onmogelijk vast te pakken. Behalve op foto, dacht Marilyn. Door het creëeren van abstracte beelden poogde ze het gevoel van onder water te zijn na te bootsen.

Sinds 2017 hoort Marilyn bij het kunstcollectief Batiment A in Leuven, een creatief team met gevestigde kunstenaars en professionals. 

© Marilyn de Smet

De tentoonstelling zal op 19 oktober (op uitnodiging) en 20 oktober (vrije toegang) te bezichtigen zijn in de showroom van BMW JUMA in Leuven

Meer over de expositie vind je op​ www.marilyndesmet.be en ​https://www.nickymyny.com/.

© Marilyn de Smet

Lees ook

Aanbevolen voor jou