Travel

Voor een echte Breakfast at Tiffany's moet je naar London: the Blue Box Café

Op 15 februari 2020 opent Tiffany & Co. haar tweede Blue Box Café, na New York, in Harrods in Londen. Naast ontbijten, kan je hier ook lunchen, dineren of gewoon genieten van al dat moois in Tiffany-turquoise.
Reading time 2 minutes
© Paramount Pictures

Voor dat ultieme Audrey Hepburn gevoel moet je niet per sé een ticket naar New York boeken, om letterlijk in haar voetsporen te treden bij Tiffany & Co., de juwelier die onlosmakelijk verbonden is met de filmklassieker ‘Breakfast at Tiffany’s’

Want na New York volgt nu London, de eerste stad in Europa waar Tiffany & Co. een café opent waar je effectief van een croissantje en een koffie kan genieten. Het Blue Box Café opent zijn deuren in februari 2020 in het Londense warenhuis Harrods. Net zoals het eerste gelijknamige Blue Box Café in New York, in de flagshipstore van Tiffany & Co., kan je in London ontbijten, lunchen en dineren in een Tiffany-blauwe setting, terwijl je je ogen de kost geeft aan de schitterende juwelen rondom.

1580338156257973 1580041095257027 tiffany cafe
© Tiffany & Co.

Waarom de film Breakfast at Tiffany's heet

Maar wist je ook waarom de titel van de film Breakfast at Tiffany’s’ luidt? De film begint met een scene waar Holly Golightly (gespeeld door Audrey Hepburn) ’s morgens vroeg in een elegante, zwarte jurk uit een taxi stapt, na een mislukte date, waar ze even halt houdt voor de etalage van Tiffany & Co. Terwijl ze van haar take-away koffie nipt en van haar croissant hapt, tuurt ze door de vitrine van de New Yorkse juwelier.

Het Blue Box Café opent op 15 februari 2020 de deuren. Snel zijn is de boodschap, want naar verluidt neemt de juwelier maar tijdelijk zijn intrek in Londen.

Lees ook

Aanbevolen voor jou