Travel

Maison Bréguet: het chique adres dat de codes van de luxe door elkaar schudt

Het Maison Bréguet is meer dan een eenvoudig 5-sterrenhotel.
Reading time 2 minutes

Of je nu een Parijzenaar bent op zoek naar een goed adres of iemand uit het buitenland bent op een tussenstop in de hoofdstad op zoek naar authenticiteit, het Maison Bréguet is de leefruimte die iedereen samenbrengt. De hotspot verrast door zijn unieke positionering: die van een 5-sterren etablissement - deels boetiek, deels hotel - in een wijk met populaire bistro's, waar men zijn gewoontes inneemt alsof men in zijn eigen huis is, om er met vrienden te dineren, een drankje te drinken, zakelijke besprekingen te voeren, naar muziek te luisteren of een roman te schrijven. Zijn succes berust op het perfecte evenwicht tussen zijn warme sfeer maar ook discrete aandacht.

Wij houden van de plek vanwege de ligging, waar je kunt wandelen langs de coulée verte, een ballet kunt bijwonen in de Opéra Bastille, kunt kussen op een bankje op de Place des Vosges, kunt winkelen op de Boulevard Beaumarchais of kunt dwalen door de geheime steegjes van het 11e arrondissement. Maar ook om zijn familiale en ontspannen sfeer. Het Maison Bréguet is meer dan een eenvoudig 5-sterrenhotel met ontwrichtende gastvrijheid. Het bewijs is te vinden bij de vrienden van het huis: Juan Alvarez voor de decoratie, Charlotte Balme voor de keuze in de boetiek, Emily Barnett voor de filmselectie en Aude Walker voor de literaire aanwezigheid.

Op welk moment van de dag of van het leven je ook komt, alleen of in gezelschap van anderen, Maison Bréguet ontvangt haar klanten als haar persoonlijke gasten. Van het ontbijt tot het diner kun je genieten van de creatieve, gulle en gezellige mediterrane keuken aan de bar tegenover de keuken, in de tuin, op de banken of in de privé-eetkamer, de Wine Room. Voor een luie middag kun je je laten meeslepen door de ideale bibliotheek van de plaats, variërend van romans met een betoverend plot tot korte teksten, essays, kinderboeken en graphic novels. Voor een feestelijke after-work ervaring kun je kennismaken met de expertise van Alexandre Guezennec, de interne mixologist, met zijn creatieve, originele en op maat gemaakte cocktails op basis van afkooksels en infusies. Of je komt er om te eten met panisses, zelfgemaakte focaccia, bellota ham en andere genoegens.

/

MAISON BRÉGUET
8, rue Bréguet - 75011 Parijs
maisonbreguet.com
Hotel: 01 58 30 32 31 - Restaurant: 01 43 38 04 31

Lees ook

Aanbevolen voor jou