Travel

6 huwelijksreisbestemmingen van celebs om de liefde te vieren

Laat je voor je huwelijksreis inspireren door de droombestemmingen van celebs.
Reading time 3 minutes

Na het moeilijke jaar dat we allemaal hebben meegemaakt, is het belangrijker dan ooit om herinneringen te maken met degenen van wie je houdt. Nu bijeenkomsten veiliger zijn dankzij vaccinaties en de reisbeperkingen zijn versoepeld, is de zomer van 2021 eindelijk tijd om mijlpalen te vieren met een royaal uitje.

Of je nu op zoek bent naar een bestemming om te genieten van de gelukzaligheid na het huwelijk of een zelfliefdereis wilt maken, hier zijn de meest romantische huwelijksreisplekken waar onze favoriete celebs dol op zijn.

De Malediven
(Joe Jonas en Sophie Turner)

Niet alleen had het paar technisch gezien twee huwelijken - een spontane ontsnapping naar Las Vegas gevolgd door een uitgebreide ceremonie in het zuiden van Frankrijk - maar ze vierden hun verbintenis op het eiland Soneva Fushi, op de Malediven. Dit luxe resort biedt privévilla's op een eiland, chef-koks met een Michelin-ster, allemaal omgeven door weelderige groene jungle.

Amsterdam
(Ariana Grande en Dalton Gomez)

Na te zijn getrouwd in een intieme ceremonie met makelaar Dalton Gomez, zette Ariana Grande het thema stealth voort met een schilderachtige vakantie naar Nederland. De popster deelde foto's van hun koppel dat geniet van een ontspannen vakantie: poserend in gigantische houten klompen, genietend van de idyllische waterwegen en tijd doorbrengend in de natuur.

Moussandam, Oman
(Priyanka Chopra en Nick Jonas)

Het stel zette hun weelderige huwelijksceremonie voort met een al even extravagante huwelijksreis in het Midden-Oosten. Moussandam, gelegen op het puntje van het Arabische schiereiland, biedt adembenemende turquoise wateren, pittoreske fjorden en tal van mogelijkheden voor parasailing en paragliding.

Zuid-Afrika
(Hilary Duff en Matthew Koma)

Dit is waar dromen gemaakt worden! Na hun huwelijk in 2019 in hun huis in Los Angeles, maakten Hilary Duff en haar singer-songwriter-echtgenoot een reis naar Zuid-Afrika. De twee profiteerden van de natuur met sarafi-tours en verkenden het culturele centrum van Kaapstad.

Serengeti National Park, Tanzania
(Idris Elba en Sabrina Dhowre)

Dit stel heeft een serieuze reiswens: na een driedaagse huwelijksceremonie in Marrakech, Marokko, verkenden Idris Elba en Sabrina Dhowre meer Afrika met een verblijf in Tanzania. Ze verbleven in Singita Grumetti-lodges, een milieuvriendelijk resort met begeleide safari's, een overloopzwembad en geweldige architectuur.

De kust van Amalfi, Italië
(Heidi Klum en Tom Kaulitz)

Een van de beroemdste supermodellen aller tijden verdient een al even schitterende huwelijksreis. Heidi Klum en haar man, muzikant Tom Kaulitz, vierden hun huwelijk met een schilderachtig verblijf aan de Amalfikust, Italië. Het echtpaar nam het adembenemende uitzicht in zich op aan boord van een weelderig jacht.

Lees ook

Aanbevolen voor jou