Video

Waarom Disney's 'Cruella' met Emma Stone in de hoofdrol nu al een hit is

Cruella wordt de film van 2021. Toch als we het aantal views van de trailer mogen geloven. De eerste beelden van de live-action film "Cruella" werd al meer dan 71 miljoen keer bekeken in minder dan 24 uur.
Reading time 1 minutes
© Disney

Disney heeft de officiële trailer gelanceerd voor Cruella, de live-action prequel van 101 Dalmatiërs met in de hoofdrol Emma Stone als de meest modieuze schurk van allemaal, Cruella de Vil. En blijkbaar ook een crowdpleaser, de trailer kwam al één dag na de onthulling van de zwart-wit film visuals, waarop Stone bijna onherkenbaar getransformeerd is tot Cruella en ons haar meest brutale "Disney schurk" gezicht geeft. En die werd bijzonder goed onthaald, want amper 24 uur na de release van de trailer stond de teller al op 71 miljoen views.

De poster en trailer zijn de grootste updates voor de live-action prequel die de fans in lange tijd hebben gehad, aangezien de releasedatum van Cruella de afgelopen twee jaar een paar keer uitgeseld werd. Oorspronkelijk was de film Cruella gepland voor een release tijdens het filmseizoen van Kerstmis 2020, maar na de start van de opnames in augustus 2019 besliste Disney de release van december 2020 tot mei 2021 uit te stellen.

Disney's Cruella | Official Trailer

Lees ook

Aanbevolen voor jou