Video

5 x zenuwslopende series voor in de Netflix-lijst

Toevallig een avondje niks te doen? Wij hebben de ideale binge-watch-lijst.
Reading time 2 minutes

1.

You
Serie: thriller 
Ken je Gossip Girl-acteur Penn Badgley nog? Zeg maar gedag tegen zijn good guy-imago! Hij speelt in You de rol van de creepy stalker Joe en zien we zijn verliefdheid veranderen in een obsessie.

youtube

2.

Marianne 
Serie: horror 2019
Waarschuwing: kijk deze serie vooral niet alleen... Romanschrijfster Emma beleeft telkens dezelfde nachtmerrie en verwerkt de heks uit deze angstdroom als personage in haar boeken. Al snel blijkt dat de scary verhalen werkelijkheid worden en moet Emma in haar eigen duistere verleden duiken om haar angsten onder ogen te komen. 

youtube

3.

Elite 
Serie: drama, misdaad 2018
Drie tieners uit de arbeidersklasse melden zich aan bij een exclusieve privéschool in Spanje, maar komen in conflict met rijkere studenten. Een moord volgt. 

Fun fact: de twee knappe acteurs van La Casa del Papel (Rio en Denver) hebben ook een rol bemachtigd in deze spannende serie. Hebben wij je al over de streep gehaald? 

youtube

4.

 

Quicksand
Serie: drama 2019
Nóg een bloedstollende serie voor op je binge-lijst: In de voorstad van Stockholm doet zich een vreselijk tragedie voor; na een schietpartij op haar school wordt Maja Nordberg, een doorsnee, populaire, middelbare scholier, gearresteerd. Al snel verandert ze van geliefd meisje in de meest gehate persoon van Zweden.

Cancel al je plannen, want stoppen tijdens Quicksand lukt je niet!

youtube

5.

La Casa de Papel
Serie: thriller 2017
Een mysterieuze man, genaamd De Professor, organiseert samen met acht criminelen de grootste overval uit de Spaanse geschiedenis. Het doel: de Koninklijke Munt van Spanje infiltreren om 2,4 miljard euro aan bankbiljetten te drukken. 

youtube

Lees ook

Aanbevolen voor jou