Video

5 x komische films om aan je Netflix-lijst toe te voegen.

Alleen maar meer redenen voor een meidenavond.
Reading time 2 minutes

We kunnen de regenachtige dagen voorlopig nog niet uitzwaaien. Daarom hebben wij vijf komische films uitgezocht om de donkere dagen vrolijk door te komen. Popcorn? CHECK! En beginnen maar!

1.

Falling Inn Love
Film: romantiek, komedie 2019
Een zakenvrouw neemt spontaan deel aan een wedstrijd en wint een herberg in Nieuw-Zeeland... Zo verlaat ze het stadse leven en vestigt zich in een rustiek dorpje. Daar ontmoet ze een knappe aannemer die bereid is om haar te helpen.

youtube

2.

Despite Everything
Film: komedie, drama 2019
Vier zussen - totaal verschillend, allemaal met hun eigen geheimen - wonen de begrafenis van hun moeder bij in Madrid. Uit het testament blijkt dat hun vader niet hun biologische vader is. Samen gaan ze naar hem op zoek. Klinkt serieus, maar de film mondt uit in lachen, gieren, brullen!

youtube

3.

Tall girl
Film: komedie 2019
Jodi is het langste meisje van de school en voelt zich daar niet altijd comfortablel over. Na jarenlang slungelig voelen, uitgelachen worden en aandacht vermijden neemt Jodi het besluit om voor zichzelf op te komen...

youtube

4.

Sex and the city 2
Film: komedie 2010
Worstelend met de drukte van het leven, liefde en werk hebben besties Carrie, Charlotte, Samantha en Miranda behoefte aan vakantie. De bestemming? Abu Dhabi. Wij hebben de film al twee…nee, drie… nee, 5 keer bekeken en kunnen er nog steeds geen genoeg van krijgen. 

youtube

5.

Otherhood
Film: komedie 2019
Een komisch verhaal over drie moeders en hun volwassen zonen. De film legt het stadium na het moederschap uit, wanneer je de relatie met je kinderen, vrienden, echtgenoot en nog belangrijker jezelf opnieuw moet definiëren.

youtube

Lees ook

Aanbevolen voor jou