People

Victoria en David Beckham vieren twintigste huwelijksverjaardag in stijl

Victoria en David Beckham vieren hun twintigste verjaardag in stijl met een privé-tour langs Versailles. Posh and Becks waren alvast in de wolken.
Reading time 1 minutes

Wanneer Victoria en David Beckham iets doen dan doen ze dat in stijl. Zo ook hun twintigste huwelijksverjaardag vieren. Dat deden ze met een privé-tour op Versailles, bij Parijs. Ze bezochten er onder hun tweetjes onder andere de tuinen van Versailles, de zalen van het paleis en de Temple de l’Amour, het domein van Marie-Antoinette. Kan het romantischer ? Het domein, dat hadden voor ze de gelegenheid voor zich alleen. 

Een statieportret mocht er ook nog even bij. Zelf lieten de Beckhams weten dat het bezoek aan Versailles een droom was die uitkwam en dat ze samen een magisch moment beleefd hadden in het kasteel en de tuinen van Versailles. Geef toe, twintig jaar samen in het celeb-wereldje, dat verdient alvast een dikke proficiat. De jurk die Victoria Beckham voor de gelegenheid aanheeft, is van haar eigen modehuis. David Beckham liet zich op zijn beurt ontvallen dat het één van de mooiste plekken was, waar hij ooit had vertoefd. Te weten waar de Beckhams al hebben vertoefd, is dat toch wel een straf statement. Op nog twintig jaar samen. 

Lees ook

Aanbevolen voor jou