People

Belgische lingeriemerken eren lokale heldinnen met 'Thank Your Hero'-campagne

Tijd om iets terug te doen: wordt jouw heldin straks terecht beloond met een swimwearsetje van de twee iconische Belgische lingeriemerken Marie Jo en PrimaDonna? Misschien wel als je jouw lokale heldin nomineert voor deze Thank Your Hero campagne. Een bijzonder initiatief.
Reading time 2 minutes
© PrimaDonna

In deze surreële omstandigheden van de semi-lockdown is het meer dan ooit tijd om stil te staan bij onze heldinnen. We denken natuurlijk al snel aan de zorg en andere cruciale beroepen, maar er zijn natuurlijk een heleboel manieren om een steentje bij te dragen aan de gemeenschap. Misschien denk je daarom ook wel aan de broodnodige bakker om de hoek die stug doorploeterde om het hoofd boven water te houden? Of een familielid, die dag en nacht klaarstond voor ander hulpbehoevend familielid, terwijl ze zelf haar handen vol had aan thuisonderwijs voor haar kinderen?

Popt er al een powervrouw in het bijzonder bij je op?

1590488922364264 thankyou 900x650 mj
© Marie Jo

De Belgische lingeriemerken Marie Jo en PrimaDonna hebben om zulke mensen in het zonnetje te zetten de ‘Thank your hero’-campagne opgezet. Vanaf 25 mei tot en met 3 juni kan iedereen online zijn of haar ‘personal hero’ nomineren, incluis verhaal waarom hij of zij nu precies zo'n topper voor de maatschappij is.

Marie Jo en PrimaDonna verrassen hem of haar dan misschien wel met een prachtig swimwearsetje, zelf uit te kiezen in de lokale boetiek, om hopelijk snel van de verdiende me-time in de zon te genieten.

Je kunt je held(in) hier nomineren bij PrimaDonna, óf bij Marie Jo.

 

Lees ook

Aanbevolen voor jou