People

"Squid Game" ster Lee Jung-Jae benoemd tot Gucci Global Ambassador

Alessandro Michele heeft Lee Jung-Jae groen licht gegeven om toe te treden tot zijn all-star ambassadeurs team.
Reading time 1 minutes

Lee Jung-Jae voegt zich bij zijn Squid Game co-ster, HoYeon Jung, in het luxe modehuis ambassadeurschap van Gucci. Lee's nieuwste optreden bij Gucci is de laatste grote overwinning voor de Koreaanse acteur, na zijn wereldwijde doorbraak in "Squid Game" eerder deze herfst. 

"Lee Jung-Jae's charismatische en iconische stijl en sterke zelf-identiteit is vergelijkbaar met Gucci's filosofie die acceptatie van diversiteit en zelf-expressie waardeert," aldus Gucci in een persbericht. 

Lee is al een bekend figuur in de Koreaanse televisie en speelde eerder in New World en Deliver Us from Evil. Binnenkort maakt hij zijn regiedebuut in de aankomende speelfilm Hunt. 

We kunnen niet wachten om te zien met welke projecten Lee en Alessandro Michele op de proppen zullen komen.

1636910293787149 1636658405 gucci jungjae lee mina shin global ambassadors squid game hometown cha cha cha announcement info 2

Naast Lee, zal Shin Min-a, ster uit Hometown Cha-Cha-Cha, het Gucci programma vervoegen na een succesvolle 20-jarige carrière in de Koreaanse cinema die begon met haar doorbraak in Beautiful Days. De actrice en model was de eerste Oost-Aziatische woordvoerster voor het hedendaagse merk Rag & Bone.

Lees ook

Aanbevolen voor jou