People

Selena Gomez gespot in dit Amsterdams label

Een voltreffer van onze bovenburen. Ontdek hier alles over Gauge 81, het Amsterdams label die viraal gaat dankzij Selena.
Reading time 2 minutes
@ Gotham/GC Images

Het zijn drukke dagen voor Selena Gomez. De 27-jarige zangeres heeft net haar album Rare gedropt en is intussen ook begonnen met het promoten van de nieuwe animatiefilm Dolittle waarbij ze haar stem leent aan één van de hoofdpersonages. Rare is trouwens het eerste studio album in 4 jaar tijd.

Elke acte de présence of persvoorstelling die Selena op haar drukke agenda heeft staan, wordt dan ook op de voet gevolgd door de media. Toen ze afgelopen maandag in New York was voor opnames van Live with Kelly, ging dat niet onopgemerkt voorbij. Selena schitterde in een oranje-bruin pak met matching lipstick, zelfs haar oogschaduw kreeg een funky oranje tint. Waar ze haar prachtige power suit vandaan haalde, vraag je je af? Van het Amsterdams label Gauge 81, opgericht door ontwerpster Monika Silva met Nederlands-Colombiaanse roots. Selena bewijst dat het pak nog steeds voltreffer is zowel op de rode loper als overdag. Benieuwd naar de trends voor deze zomer? Ontdek ze hier in het grote trendrapport.

1579103091102069 gettyimages 1199243171
Selena Gomez in Gauge 81, @Gotham/GC Images

Over Gauge 81

Het Amsterdamse label Gauge 81 weet de cool girls wel te bekoren. Amper gelanceerd (in september 2019) en nu al beschikbaar op de meest gerenommeerde modeplatforms. Het succes van dit piepjonge merk? De keuze van een ultravrouwelijke collectie met een no-nonsense nineties stijl. Gauge 81 draag je zowel op de dansvloer, tijdens een date of zelfs op je volgende business meeting. Dress to impress, zonder in clichés te vervallen.

Ontdek Gauge 81 hier of laat je verrassen door deze Instagram inspiratie:

Lees ook

Aanbevolen voor jou