People

Na de scheiding onthult Kim Kardashian hoe Kanye haar heeft geholpen

Een van de machtigste voormalige koppels in entertainment, Kim Kardashian en Kanye West gingen uit elkaar in 2021.
Reading time 3 minutes

Een van de machtigste stellen in de entertainmentindustrie, Kim Kardashian en Kanye West, kondigde aan dat ze in februari 2021 zouden scheiden. Sinds de publicatie van het nieuws is er veel gespeculeerd over hoe hun relatie er in de toekomst uit zou zien.

Maar als bewijs van de sterke vriendschap van het voormalige paar, woonde Kim met het hele gezin, de Kardashian-Jenner-clan, het concert bij om het nieuwe album van de zanger, "Danda", dat op 5 augustus in het Mercedes-Benz Stadion werd gehouden, te promoten.

Daarnaast nam Kim onlangs ook deel aan de podcast "We Are Supported By", gehost door Kristen Bell en Monica Padman, en onthulde hoe haar ex-man belangrijk was voor haar om vertrouwen in zichzelf te vinden, iets dat op verschillende momenten van in haar leven ontbrak, vooral toen ze na haar zwangerschap 30 kilo bijkwam. “Hij is iemand die er niet mee bezig is dat hij leuk gevonden moet worden en hij blijft altijd dichtbij zichzelf”, aldus Kim. “Dat heeft me geleerd dat ik ook mezelf moet zijn en in het nu moet leven. Je hebt er maar één leven en je moet voor jezelf leven - het heeft me geleerd om gewoon, denk ik, meer vertrouwen in mezelf te hebben, en het kan me niet zoveel schelen wat andere mensen denken."

Vervolgens zei ze: "Ik ben vooral iemand die waarschijnlijk ijdeler is dan de gemiddelde persoon, waarschijnlijk omdat ik het leuk vind om mijn Instagram te beheren en ik hou ervan om veel foto's te maken, maar ik voelde me er ook op mijn gemak bij. Dit is wie ik ben en en dat is wat ik wil posten, en dat is wat ik wil doen."

Lees ook

Aanbevolen voor jou