People

Rihanna doorbreekt taboe door in fantastische lingerie te poseren

Als de naam Rihanna ergens uitgesproken wordt, is dat niet altijd in een brave context. De zangeres houdt ervan om controverse te veroorzaken en doet dat opnieuw met intieme Instagram-posts waarop ze een van de meest populaire sets van haar lingerielijn Savage draagt.
Reading time 2 minutes
© Instagram @badgalriri

Rihanna’s 97 miljoen volgers wisten even niet wat ze moesten zeggen toen ze haar sexy foto's in een oranje Savage x Fenty lingerieset op hun beeldscherm zagen verschijnen. En zij niet alleen: ook zangeres wist even niet wat ze moest schrijven. "Ik denk al drie minuten na over een caption... Ik heb eigenlijk helemaal niets te zeggen."

Badgalriri, zoals ze haarzelf noemt op Instagram, kan al op meer dan 6,6 miljoen likes rekenen. Het setje in kwestie heet Watercolor Tie Dye en combineert ze met gouden sieraden en met veren bewerkte kitten heels.

Rihanna begon Savage X Fenty in 2018. Het merk wordt met name gevierd om diens inclusiviteit. Rihanna destijds: "Lingerie draait om het vieren van het lichaam en dat is waar Savage voor staat." Het merk eert alle lichamen, ongeacht vorm, grootte, etniciteit, genderidentiteit of seksuele geaardheid.

De inclusiviteit van het merk liet ze eerder deze week ook weer zien. Toen poseerde ze met de lila Savage X Boxers. Een boxer eigenlijk bedoeld voor mannen, maar de alleskunner laat zien dat het ook prima (en eigenlijk juist heel sexy) door vrouwen gedragen kan worden. "Het is een mooie dag om savage te zijn", schreef ze bij deze post, en daar sluiten wij ons helemaal bij aan.

Lees ook

Aanbevolen voor jou