People

Newly-weds Justin & Hailey Bieber uit de kleren voor stomende Calvin Klein campagne

Nog geen week na hun tweede huwelijk, gaan de twee uit de kleren voor een campagne waar de vonken van af springen. Amerika's meest geliefde koppel krijgt de hoofdrol bij Calvin Klein.
Reading time 1 minutes

De twee stapten vorige week nog maar eens in het huwelijksbootje en zorgen al weer voor breaking news op het wijde web. Hailey en Justin Bieber gingen samen uit de kleren voor de nieuwste Calvin Klein-campagne ter ere van het 50-jarig bestaan van het merk. Het koppel is te zien in matching ondergoed en pyjama, terwijl ze innig kussen tijdens een jaloersmakende #couplegoals scene.

Hailey deelde de video op haar instagram met de caption: his n hers :) Happy Birthday @calvinklein time to celebrate #cK50 in #mycalvins

In de campagne zien we ook co-celebrities zoals A$AP Rocky, Kendall Jenner, Troye Sivan en Liu Wen. Kendall Jenner was afgelopen week zelfs te gast op het tweede huwelijk van de Biebers in South Carolina. De twee vierden in intieme kring van vrienden en familie. Blik hier terug op het trouw jurkje die Hailey droeg tijdens haar tweede huwelijksplechtigheid.

Bekijk hier de Calvin Klein campagne die nu al viraal is gegaan

Justin Bieber, Hailey Bieber and More Celebrate CK50 in #MYCALVINS | CALVIN KLEIN

Lees ook

Aanbevolen voor jou