People

Megan Fox onthult waarom ze is gestopt met drinken

Na controversiële uitspraken te hebben gedaan op de rode loper van de Golden Globes 2009, besloot Megan Fox dat ze moest stoppen met drinken.
Reading time 2 minutes

Na een tijdje uit de schijnwerpers te zijn geweest, is Megan Fox - en ze brengt onthullingen over haar verleden! De actrice koos ervoor om de alcohol helemaal te schrappen. De reden voor dit? De verlegenheid die na een paar glazen champagne over de rode loper van de Golden Globes ging.

 

In een interview met Who What Wear onthulde ze de zaak. Nadat ze had gezegd dat ze het niet leuk vond dat haar haar zo opgebonden was als op het evenement, zei ze: "Ik zat aan een tafel met Blake Lively en alle drie Jonas Brothers. Bij de Golden Globes zetten ze altijd die gigantische flessen Moët-champagne op tafel - ik dronk meerdere glazen."

De actrice geeft toe dat ze die dag erg vijandig was, veel dingen zei die ze niet moest zeggen en dat dat de reden was dat ze stopte met drinken. "Ik denk dat ik veel problemen heb gekregen door alles wat ik op de rode loper heb gezegd tijdens dit evenement. Ik weet niet meer waarom, maar ik weet dat het zo is", zegt de actrice.

Na over de zaak te hebben gesproken, kreeg de video van een interview dat Megan op dit evenement gaf en op de website van TMZ werd gehost, bekendheid. Tijdens het gesprek zegt Fox dat ze zich schaamde en bang was om daar te zijn en op het punt stond over te geven - het was haar eerste keer op het evenement. Onder haar controversiële uitspraken maakt Megan zelfs grappen over het een maand lang zonder eten gaan nadat de interviewer haar lichaam prijst.

Lees ook

Aanbevolen voor jou