People

Kim Kardashian wil advocate worden en lanceert reality TV ‘The Justice Project’

De realityster heeft grote toekomstplannen. In haar nieuwste reality project 'The Justice Project' volgt Kim Kardashian Amerikaanse gedetineerden om de problematiek van het rechtssysteem aan te kaarten.
Reading time 2 minutes
The Justice Project

De realityster Kim Kardashian wil advocate worden. In het bijzonder om de rechten van haar Amerikaanse medeburgers te verdedigen. Ze kondigde vorig jaar al aan dat ze een opleiding rechten had aangevat en dat ze van plan was om haar stem te gebruiken om het onrecht aan te vechten. Haar missie liet ze vast leggen in een reality documentaire. Afgelopen weekend ging die langverwachte documentaire ‘The Justice Project’ in première op Oxygen TV, die beschikbaar is op Youtube. In een documentaire van twee uur zien we Kim tijdens haar ontmoetingen met gedetineerden en hun families om de problematiek van het Amerikaanse rechtssysteem onder de aandacht te brengen.

Zo tweette ze afgelopen weekend:

“The official trailer for my new documentary is here! Criminal justice reform is something that’s so important to me, and I can't wait to share these stories with all of you. #KKWTheJusticeProject premieres Sunday, April 5 at 7/6c on @Oxygen”.

“De officiële trailer voor mijn nieuwe documentaire is hier! De hervorming van het strafrecht is voor mij zo belangrijk en ik kan niet wachten om deze verhalen met jullie te delen. #KKWTheJusticeProject gaat in première op zondag 5 april om 7/6c op @Oxygen”.

Eerder bekende Kim Kardashian al dat ze tegen 2022 afgestudeerd wil zijn als advocate, een bewijs dat het menens is voor de realityster en schoonheidskoningin. Zo treedt ze misschien in de voetsporen van haar overleden vader, Robert Kardashian, die onder andere bekend was omwille van zijn verdedigende strafzaak voor OJ Simpson, die verdacht werd van moord op zijn vrouw.

Bekijk de documentaire 'The Justice Project’ hier.

Lees ook

Aanbevolen voor jou