People

Kendall Jenner wordt danseres en zeemeermin voor één dag

Kendall Jenner bewijst nogmaals dat ze een echte kameleon is. Voor de herfst 2019 campagne van de Poolse retail gigant Reserved kruipt ze in de huid van een danseres en zeemeermin. #CiaoKendall is een knap staaltje surrealistische, Italiaanse glamour in een kortfilm geregisseerd door Gordon von Steiner.
Reading time 1 minutes

Zet Kendal Jenner een punt achter haar modellen carrière om haar droom als danseres te verwezenlijken? In de nieuwste campagne voor het najaar 2019 van de Poolse retail gigant Reserved, zien we hoe het Amerikaanse model mijmert van een glansrol als danseres in een surrealistische setting van wat een musical lijkt uit een vervlogen tijdperk.

De campagne #CiaoKendall is een kort film met Italiaanse flair uit de sixties en seventies, geregisseerd door een bekende naam uit de film industrie, namelijk Gordon von Steiner. In de kortfilm zien we een Jenner die van alle markten thuis is: knap met elk kapsel - zelfs met kokette pruikjes - en best geloofwaardig met - opzettelijk - houterige danspasjes. Op het eind duikt ze onbevreesd een bassin in waarna ze zich ontpopt tot een schitterende zeemeermin. Van een gedaantewisseling gesproken, Kendall Jenner blijft zichzelf heruitvinden.

Dan is Kendall toch terug af naar brunette in plaats van haar blonde lokken?

#CiaoKendall – Kendall Jenner x RESERVED – AW19 campaign

Lees ook

Aanbevolen voor jou