People

Jennifer Lopez viert verjaardag met knalfeestje

Je zou het haar niet nageven wanneer je naar onderstaande foto kijkt, maar J.Lo is zonet de kaap van de vijftig over gegaan. Nog steeds een moordlijf, bakken energie en onmetelijke sensualiteit. Voor zoiets tekenen we toch allemaal ?
Reading time 2 minutes

Voor je er ons van beschuldigd dat we een foto uit de oude doos zouden hebben gehaald : dit  is een foto van nauwelijks twee maanden terug tijdens een optreden van Jennifer Lopez op het Today Plaza Rockefeller Center in New York City. De energie druipt ervan af als je het ons vraagt. J.Lo lijkt dan ook het geheim van eeuwig jong zijn te hebben gevonden. 

 

Geloof het of niet, deze week mocht Jenny from the block 50 kaarsjes uitblazen. Dat kon dan ook niet anders dan gepaard gaan met een knalfeestje met een gastenlijst om u tegen te zeggen. Muziek was er vreemdgenoeg ook met the greatest hits van J.Lo Moet een beetje vreemd geweest zijn voor de zangeres. Maar goed, in de spotlights staan wordt een mens snel gewoon en dan kijk je op een feestje naar alle waarschijnlijkheid niet meer op wanneer ze jouw eigen muziek draaien.

Het feestje had plaats in het buitenverblijf van goede vriendin Gloria en Emilio Estefan in Miami. Daar vierde Jen erop los met haar verloofde Alex RodriguezDJ Khaled, DJ Cassidy en Fat Joe. Zoals steeds ging Lopez in stijl en flitsend gekleed, meerbepaald in een fonkelende, goudkleurige gladiatorjurk van Versace. Meer moet dat niet zijn, denken we dan. Leuk feestje zag het er zeker uit. Happy birthday J.Lo !  

 

Lees ook

Aanbevolen voor jou