People

Jennifer Aniston onthult op welke Friends-co-ster ze werkelijk verliefd was

Naast hun personages Ross en Rachel, onthulde de actrice dat ze een echte wederzijdse verliefdheid had op haar co-ster David Schwimmer.
Reading time 3 minutes

Ross en Rachel hadden een echt stel kunnen zijn! Als je een fan was van Friends, had je misschien gehoopt dat de personages na zoveel geschiedenis samen zouden zijn. De chemie tussen de twee was immers onbetwistbaar en een van de redenen hiervoor zou het feit kunnen zijn dat Jennifer Aniston en David Schwimmer werkelijk een oogje op elkaar hadden buiten het scherm. Tijdens de Friends: The Reunion special onthulden ze dat.

Presentator James Corden onthulde dat het voor hem ondenkbaar was dat er mogelijk een off-camera romance niet had plaatsgevonden. Aniston reageerde: 'Nou... David?'

 

Foto: openbaar

 

"In het eerste seizoen was ik enorm verliefd op Jen", zei Schwimmer. Zijn tegenspeler reageerde door te zeggen dat het wederzijds was. De acteurs hebben echter nooit een romantische relatie gehad. “Het deed pijn als twee schepen die voorbij kwamen, want een van ons heeft altijd een relatie gehad en we zijn die grens nooit overgestoken. We respecteren dat."

Aniston onthulde ook een gesprek dat ze had met Schwimmer voor de eerste kus van Rachel en Ross in de show. "Ik herinner me dat ik ooit tegen David zei: 'Het zal zo saai zijn als de eerste keer dat we zoenen op de nationale televisie is', en dat is precies wat er gebeurde."

 

Foto: reproductie

 

“De eerste keer dat we kusten was in die cafetaria. We channelen al onze aanbidding en liefde voor elkaar in Ross en Rachel", legt de actrice uit.

Schwimmer onthulde ook dat hij niet wist hoe de andere castmates niet hadden gemerkt dat de twee elkaar leuk vonden. Met zo'n close cast, hoe kun je dat inderdaad niet opmerken?

 

Foto: reproductie

 

Foto: reproductie

 

Foto: openbaar

 

 

 

Foto: openbaar

Lees ook

Aanbevolen voor jou