People

Gigi Hadid's geheime instagram account

Giga Hadid heeft een geheim Instagram account waar ze ongefilterde wegwerpcamera shots deelt. En daarmee ook een verborgen talent om legendarische momenten vast te leggen, zo blijkt.
Reading time 2 minutes

Gigi Hadid heeft blijkbaar ook talent achter de camera. Behalve haar persoonlijk instagram-account met meer dan 50 miljoen volgers, houdt ze er ook een account op na die iets meer onder de radar blijft met 150.000 volgers. Onder de naam ‘Gisposables’ deelt Gigi ongefilterde foto’s van wegwerpcamera’s. Bij wegwerpcamera’s denken we spontaan aan de typische  vakantiekiekjes die we liever veilig opbergen in een album maar die spontaan een glimlach oproepen als we eraan terugdenken. Bij Gigi levert dat net iets andere beelden op. Foto’s die eerder priceless zijn en waar Instagram net wel op zit te wachten. Zo deelt ze persoonlijke foto’s van op reis in Mykonos met haar zussen waaronder Bella Hadid. Zo waren we er toch ook een beetje bij.

Of klikt ze net op dat ene moment wanneer JLo en Donatella Versace heupwiegend de benen losgooien op de Versace afterparty, waar JLo de jurk droeg die het internet weer brak. Van een perfecte timing gesproken, want het beeld leek haast een exacte kopie van een bekende foto van Donatella en JLo in 1999. Donatella deelde ook een 'then and now' foto op haar eigen account. Gigi Hadid heeft duidelijk oog voor moneyshots!

Tussen de wegwerpshots zien we ook hoe het er backstage aan toe gaat tijdens fashion weeks. Kaia Gerber, Doutzen Kroes, Irina Shayk poseren spontaan voor de lens van Hadid.

En als Cara Delevingne en Bella Hadid samen repeteren voor de Savage x Fenty show van Rihanna, levert dat volgend ondeugend kiekje op.

Lees ook

Aanbevolen voor jou