People

Wat deden Kylie, Blake en Kendall afgelopen week?

Instagram is een geweldig medium met enorm veel voordelen. Het stalken van beroemdheden is één van die voordelen. Net zoals het lezen van de krant, browsen wij ook door onze dagelijkse portie Insta-voer. Dit zijn de hoogtepunten van afgelopen week.
Reading time 2 minutes

Sterren zijn net als ons. Het zijn ook maar gewoon mensen. Alleen wordt van hen verwacht dat ze aanwezig zijn op grote events en er dan ook op hun best uitzien. En kunnen zij op elk moment gefotografeerd worden door paparazzi. Of ze kunnen overenthousiaste fans tegenkomen die willen dat ze aan al hun verwachtingen voldoen...

Dat laatste wordt sommigen soms iets te veel. Dat was afgelopen week het geval voor R&B-sensatie van het moment, Summer Walker. In een Instagramvideo kondigde ze aan dat ze haar eerste tour ooit, met de passende titel 'my first and last tour', niet zal afmaken. Producer en songwriterliefje London On Da Track reageert begripvol. Haar fans? Not so much... Spijtig, want ze won gisteren een award als 'best new artist'.

Enkele anderen genoten dan weer volop van hun supersterstatus. Influencer @wolfiecindy vierde haar 21e verjaardag in samenwerking met @superdown. Het thema? De blitse jaren 2000 met heel veel pink vibes. 

Ook Kylie Jenner beleefde de tijd van haar leven met besties Sofia Richie, Victoria Villarroel, Anastasia Karanikolaou en Yris Palmer. Zij deelde foto's waar ze uitgelaten te zien is op de tweede editie van Astroworld. Astroworld is het festival georganiseerd door Travis Scott in Houston, Texas, als eerbetoon aan zijn favoriete pretpark toen hij jong was en is ook de naam van zijn album.

Kendall Jenner lag dan weer onder vuur door één van haar laatste Instagram posts, een sneak peek van haar covershoot voor de Britse Vogue voor het decembernummer. Op de foto is ze te zien met een indianenhoed in een inheemse outfit. Niet zo'n slimme zet voor iemand die, net als haar zussen, al eerder beschuldigd werd van culturele toeëigening...

Laat Blake Lively het gossip girl tijdperk voorgoed achter zich? Zij heeft namelijk géén zin meer om dingen te delen, integendeel. Ze verwijderde al haar instagramfoto's, behalve een promofilmpje voor haar nieuwe film The Rhytm Section. 

Lees ook

Aanbevolen voor jou