People

De award voor de duurste Instagram post ooit gaat naar...

Het prijskaartje van een celeb/influencer post op Instagram kan oplopen. Hoe hoog denk jij ?
Reading time 2 minutes

De internet site Hopper heeft zijn "Instagram Rich List" onthuld voor 2019, een lijst die Instagram-accounts classificeert op basis van de kosten van een branded post voor een merk of een bedrijf. Wat gewone mensen gratis en voor hun plezier doen, is een heuse business (en levensonderhoud) voor celebs en influencers. De site biedt een complete classificatie, verdeeld in verschillende niches: celebs, beauty, fitness, food ... Afhankelijk van de categorieën en het belang van de community, kan de prijs voor een foto enorm hoog liggen.
 

Categorie celebs:
Nummer 1 op de ranglijst is Kylie Jenner, met $ 1.266.000 per post, ze wordt op de voet gevolgd door Ariana Grande, die $ 996.000 per post vraagt. Cristiano Ronaldo sluit de top drie af met een slordige $ 975.000 per post.
 

Categorie mode:
Op nummer 1 vinden we Bella Hadid met 86 300 dollar per post, Emily Ratajkowski volgt op een tweede plaats met 80 700 dollar per post en op de derde plaats Chiara Ferragni met 58 300 dollar per post.


Categorie sport:
In de sportwereld, staan er drie voetballers aan de Instagram top, op nummer één Cristiano Ronaldo en zijn posts van $ 975.000, nummer twee is Neymar met $ 722.000 per post en de derde plaats wordt ingenomen door Lionel Messi met $ 648.000 per post.

Lees ook

Aanbevolen voor jou