People

De 4 sleutelmomenten van Harry Styles en Olivia Wilde als nieuwe it-koppel

Harry Styles en Olivia Wilde werden onlangs hand in hand gezien op de bruiloft van zijn manager.
Reading time 6 minutes

Als je het nog niet hebt gehoord, bereid je dan voor op een gebroken hart, want Harry Styles is officieel het single leven af. Foto's van de zanger - hand in hand met actrice en regisseur Olivia Wilde - haalden eerder deze week de krantenkoppen, die werden bevestigd door berichten dat het stel al een tijdje aan het daten is. Hoewel noch de geheel discrete Styles, noch Wilde publiekelijk commentaar hebben geleverd op hun romance, zeggen bronnen dat deze nieuwe liefde meer is dan een gerucht. Om je ongebreidelde fantasie om ooit om zelf de geliefde te zijn van de "Golden" -zanger voorgoed te begraven, heeft L'OFFICIEL deze tijdlijn samengesteld met alles wat je moet weten over het nieuwste it-koppel in Hollywood.

2018 - Harry Styles en Camille Rowe gaan uit elkaar.

1610027081901638 harry styles olivia wilde dating relationship timeline 3
Camille Rowe gefotografeerd door Daniyel Lowden voor L'OFFICIEL Paris februari 2020; top ALAÏA, ketting CARTIER.

In 2018 gingen de zanger en model Camille Rowe uit elkaar na een jaar samen te zijn. Na de breeuk publiceerde Styles een voicemail van zijn vroegere lief op zijn album Fine Line , dat sterk was geïnspireerd door hun relatie.

September 2020 - Harry Styles cast in Olivia Wilde's nieuwe film Don't Worry Darling .

1610027082139088 harry styles olivia wilde dating relationship timeline
Harry Styles op de set van"Don't Worry Darling".

Op 11 september 2020 brak het nieuws uit dat Styles was gecast in Wilde's aankomende thriller Don't Worry Darling om acteur Shia LaBeouf te vervangen. Hij speelt tegenover Florence Pugh als Jack en Alice, een getrouwd stel uit de jaren 50 met ontroerende geheimen. De opnames begonnen in oktober, maar de productie van het project werd in november tijdelijk onderbroken na een COVID-19-uitbraak op de set.

Voor het Vogue-coververhaal over het album "Watermelon Sugar" van december 2020, vertelde Wilde over haar en kostuumontwerper Arianna Phillips' gedeeld enthousiasme over de casting van Styles. "[Phillips] en ik deden een klein overwinningsdansje toen we hoorden dat we Harry officieel in de film hadden, omdat we wisten dat hij een echte kenner is van mode en stijl", legt Wilde uit. "En deze film is ongelooflijk stilistisch. Het is erg verheven en weelderig, en ik ben echt dankbaar dat hij zo enthousiast is over dat element van het proces - het kan sommige acteurs gewoon niet schelen. "

November 2020 - Olivia Wilde en Jason Sudeikis kondigen hun relatiebreuk aan.

1610027082427320 harry styles olivia wilde dating relationship timeline 2

Na negen jaar samen, werd gemeld dat de Booksmart regisseur en acteur Jason Sudeikis, die samen twee kinderen hebben, uit elkaar gingen. Een insider die dicht bij het stel stond, zei tegen People : "Het is vriendschappelijk geweest en ze zijn tot een  geweldige regeling voor co-ouderschap gekomen. De kinderen zijn de prioriteit en het hart van het gezin."

Januari 2021 - Harry Styles en Olivia Wilde werden gezien hand in hand op een bruiloft.

1610027082653528 harry styles olivia wilde dating relationship timeline 1

Maandag 4 januari werden foto's vrijgegeven van de zanger en actrice die elkaars hand vasthielden tijdens het bijwonen van de bruiloft van Styles 'manager Jeff Azoff samen. Mensen citeerden een bron die zei dat het stel "een paar weken met elkaar aan het daten was". Volgens Us Weekly noemde het voormalige One Direction-lid Wilde zelfs zijn "vriendin" tijdens een toast op de ceremonie.

Terwijl ze hun relatie geheim hielden voor het publiek, steunde het paar op vrienden zoals James Corden . "Harry verbleef tijdens het filmen in het huis van James Corden in de buurt van Palm Springs, en dus waren ze in staat om alleen te zijn en hun relatie heel geheim te houden", zei een bron op Page Six . "Dus iedereen was echt verrast - en nogal opgetogen - toen Harry Olivia meenam als zijn date naar de bruiloft en  haar voorstelde als zijn vriendin. "

The Sun rapporteerde ook over de ontluikende relatie en citeerde een bron over hun wederzijdse aantrekkingskracht en over hun leeftijdsverschil van 10 jaar (Styles is 26, terwijl Wilde 36 is). "Ze klikten meteen - ze zijn allebei erg artistieke, gepassioneerde mensen en het was een van die dingen waarvan iedereen meteen kon zien dat ze een vonk hadden", zei de insider, die ook toevoegde: "Ze hebben het duidelijk naar hun zin en de leeftijdskloof is echt niets. Harry heeft duidelijk iets met oudere vrouwen gehad, maar hij is zelf gewoon extreem volwassen, je zou nooit denken dat er een decennium tussen hen in zat. "

Lees ook

Aanbevolen voor jou