People

Britney Spears geniet van haar welverdiende rust in Hawaï na heftige hoorzitting

Een dag na de emotionele hoorzitting over het curatorschap van Britney Spears zou de popster samen met haar vriend Sam Asghari naar het Hawaïaanse eiland Maui zijn gevlogen.
Reading time 2 minutes
© Instagram @britneyspears

Britney Spears onthulde vorige week in een virtuele hoorzitting dat ze verlost wil worden van de curatele waar ze sinds 2008 in zit (waar je hier meer over leest). Ze legde de rechtbank uit dat ze momenteel haar leven niet kan leiden zoals ze dat zou willen. "Ik wil graag progressief vooruit", vertelde ze de rechtbank in Los Angeles. "Ik wil kunnen trouwen en een kind krijgen. Ik heb een [spiraaltje] in mezelf zodat ik niet zwanger kan worden. Ze willen niet dat ik kinderen krijg - geen kinderen meer. Ze onthulde ook: "Ik geloof echt dat deze onder curatele stelling misbruik is."

Volgens Access vlogen Spears en Asghari op 24 juni naar Hawaï, een dag na de emotionele hoorzitting. Ook plaatste Sam een serie video's van het stel in het vliegtuig op Instagram. Daarop lijken ze het gelukkig gezellig met elkaar te hebben: Britney en Sam spelen met gezichtsfilters terwijl je ze hoort lachen.

En het is - lijkt ons - terecht om wat tijd voor zichzelf te willen nadat ze non-stop in het nieuws zijn geweest. Sam zou Brit door en door hebben gesteund in deze stressvolle tijd. "Sam is al jaren Britneys rots in de branding. Hij zorgt ervoor dat ze goed eet en sport", vertelde een bron eerder deze week aan People. "Ze leunt voor alles op hem. Hij werkt en heeft ook zijn eigen leven, maar is er zoveel als hij kan."

Eerder bood ze op Instagram haar excuses aan aan haar volgers: "Het spijt me dat ik deed alsof ik de afgelopen twee jaar oké was. Ik deed het vanwege mijn trots en ik schaamde me om te delen wat er met mij is gebeurd... maar eerlijk gezegd, wie wil zijn Instagram niet in een leuk daglicht zetten."

Ze vond Instagram een fijne uitlaatklep. "Ik heb het gevoel dat Instagram me heeft geholpen om een coole uitlaatklep te hebben om mijn aanwezigheid te delen ... bestaan ... en gewoon het gevoel te hebben dat ik er toe doe, ondanks wat ik doormaakte en hey, het werkte ... dus ik heb besloten om meer sprookjes te gaan lezen."

Lees ook

Aanbevolen voor jou