People

De 'prank call' van de Kardashians met Justin Bieber is de nieuwste TikTok trend

De Kardashians doen het weer: dankzij hun FaceTime prank call is deze TikTok-trend viraal gegaan.
Reading time 3 minutes

Op TV of op onze smartphones, de Kardashian-Jenners weten zich toch steeds weer een weg te banen naar onze schermen in een aanval op onze lachspieren. Deze week deelde Khloé Kardashian een video die weer viraal ging op sociale media, waarin de zussen samen met momager Kris een paar 'bekende' vrienden in de maling nemen:  onder andere Justin Bieber, Dave Chapelle, Hailey Bieber, Tristan Thompson, Kylie's ex Travis Scott en familievriend Anastasia Karanikolaou. De caption luidde: when the squad is deep."

Eigenlijk gebeurt er bitter weinig in de video en dat is net waarom hun nietsvermoedende slachtoffers zo in de war zijn. Tijdens hun prank Face Time call neemt de familie stijlzwijgend de telefoon op, in een formatie alsof het een elftal was die poseert voor een foto, met enkel een boze uitdrukking op hun gezicht. De reacties zijn hilarisch. Justin Bieber antwoordde met een verbijsterde blik en vroeg: "Hé jongens. Dit is ... wat gebeurt er?" Zijn vrouw Hailey, had een soortgelijke reactie. Ze reageerde: "Lmfaoooo I was shook." Een van de grappigste reacties kwam echter van komiek Dave Chapelle die het telefoontje opnam in de auto en riep: "Holy shit!"

Te proberen met je eigen squad of familie?

De originele video was eerst te zien op Jenners TikTok-account, waar ze 24 miljoen volgers heeft. De Kar-Jens plaatsten intussen ook een vervolg van hun prank video, deze keer nemen ze Lala Anthony, Tyler the Creator, David Dobrik, Jaden Smith, Jennifer Lawrence, Fai Khadra en James Charles in de maling.

Het ziet er naar uit dat de meiden hun favoriete tijdverdrijf gevonden hebben tijdens de lockdown, want Kylie post de ene na de andere video met haar eigen versie van TikTok-trends. Vorige week ging ook deze viraal: Kylie en zus Kendall die hun voorkeur van ondere andere eten, ouders, stijl uitbeelden op het aanstekelijke nummer van Run DMC's "It's Tricky". De zusjes geven niet alleen toe wie hun favoriete ouder is, ze steken ook hun voorkeur voor type mannen niet onder stoelen of banken: Kylie gaat voor rappers, Kendall heeft een zwak voor 'hoopers'. De video is intussen bijna 124 miljoen keer bekeken.

Lees ook

Aanbevolen voor jou