People

Ariana Grande en Dalton Gomez zijn in het geheim getrouwd

De Thank U, Next-zangeres Ariana Grande en Dalton Gomez stapten dit weekend in het huwelijksbootje.
Reading time 2 minutes

Het is officieel - Ariana Grande is een getrouwde vrouw. De zangeres en haar verloofde Dalton Gomez zeiden hun geloften dit weekend bij haar Montecito, Californië, omringd door 20 vrienden en familieleden van zowel de bruid en bruidegom. Bronnen die bekend waren met de bijeenkomst vertelden TMZ dat de bruiloft nogal "informeel" was en niet een echte "ceremonie". Informeel of niet: het was nog steeds een oprechte verbintenis waarvan hun naaste en dierbaren getuige waren.

 

 

Het stel begon begin 2020 te daten. Ondanks dat ze maar voor een korte periode daten, verhuisde Gomez, een makelaar in onroerend goed in Miami, naar Californië om in quarantaine te gaan met de zangeres tijdens de eerste maanden van de coronaviruspandemie. In tegenstelling tot Grande's eerdere romances met komiek Pete Davidson en wijlen rapper Mac Miller, was het stel discreet met hun relatie, werden ze zelden samen gezien of publiekelijk commentaar gegeven op hun status. Gomez 'Instagram is privé gebleven tijdens hun verkering, terwijl de Positions-zangeres slechts spaarzaam foto's van haar nieuwe liefde op sociale media deelde.

 

 

De twee maakten echter hun verloving bekend vlak voor Kerstmis eind 2020. Grande deelde verschillende foto's van hen samen, evenals een close-upfoto van haar ring. De twee wonen sinds ze het pand in juni kocht in Montecito, een buitenwijk net buiten Santa Barbara, in het nieuwe huis van Grande.

 

Lees ook

Aanbevolen voor jou