People

Angelina Jolie deze week op bezoek in Parijs bij Guerlain

Het gebeurt niet alle dagen dat je Angelina Jolie over de vloer krijgt. Bij Guerlain Paris is dat niet ongewoon maar toch blijft het altijd een beetje een feestje. De Hollywood celeb was er in de hoedanigheid van muse van het 'My Guerlain' parfum maar brak tegelijkertijd ook een lans voor een betere wereld. Bloedmooi, slim en een groot hart: wie kan daar neen tegen zeggen ?
Reading time 2 minutes

Bij Guerlain Paris waren ze in hun nopjes om Angelina Jolie te mogen verwelkomen eerder deze week in Parijs. Angelina Jolie was er immers op 8 en 9 juli voor de onthulling van de nieuwe Mon Guerlain-campagne en de lancering van het nieuwe Mon Guerlain Eau de Parfum Intense. Angelina Jolie en Laurent Boillot, president en CEO van Guerlain, gaven een persconferentie in Hôtel de Crillon. De nieuwe Mon Guerlain-film, geregisseerd door Emmanuel Lubezki en gedraaid in het Cambodjaanse huis van Angelina Jolie, werd eveneens onthuld op de persconferentie. Aansluitend ging het richting de Guerlain Boutique aan de Avenue des 68, Champs-Elysées voor een blitzbezoek in aanwezigheid van een select groepje gasten van Guerlain. 

/

© Photo Courtesy of Guerlain / Nicolas Stajic

Angelina sprak over haar verbinding met het Huis van Guerlain, haar opvattingen over de druk waarmee vrouwen vandaag worden geconfronteerd. Daarnaast had ze het over het  werk van de stichting die ze in 2003 in Cambodja oprichtte, in de naam van haar zoon Maddox, om lokale gemeenschappen te helpen toegang tot gezondheidszorg en onderwijs en behoud van het milieu. Laurent Boillot en Angelina Jolie hebben bovendien een gezamenlijk project voor duurzame ontwikkeling aangekondigd om bijen in het Samlot-gebied (noordwesten van Cambodja) te beschermen. Daarvoor wordt samengewerkt  met lokale gemeenschappen en op basis van de expertise van bijenspecialisten die het Huis van Guerlain al meer dan 10 jaar steunt. Sinds 2017 is Angelina Jolie de muze van Mon Guerlain, de nieuwste vrouwelijke geur van het huis, gecreëerd door de duo van Thierry Wasser, Master Perfumer en Delphine Jelk, Guerlain Parfumeur. Angelina Jolie werd vergezeld tijdens haar bezoek aan Parijs door haar meter Jacqueline Bisset.

Lees ook

Aanbevolen voor jou