Mode

Het nieuwe vintage upcycling merk waar elke influencer voor zwicht...

Gevestigd in Kopenhagen probeert het vintage merk de levensduur van kledij te verlengen, met succes. Het tweedelige - sexy - kostuum is intussen viraal gegaan op sociale media. Upcycling zag er nog nooit zo hip uit.
Reading time 2 minutes
© Havre Studio

“Vintage never goes out of style”, en zeker niet bij Havre Studio. Gevestigd in Kopenhagen, maakt Havre studio een collectie van vintage vondsten uit Mexico-City. De stukken zijn dus geheel uniek qua stijl en oorsprong, en worden op maat 'herontworpen' tot nieuwe trendy kleding. De key-look van Havre Studio is het tweedelig kostuum, maar dan een herinterpretatie die heel erg in de smaak valt bij influencers. Influencers als Negin Mirsalehi, Matilda Djerf, Vivian Hoorn en Sofia Coelho werden al gespot in de typische ensembles van matching rok en cropped blazer.

Sustainable

Het merk wil recycling en circulaire economie stimuleren, door het steunen van lokale bedrijven in Mexico en terwijl consumenten te voorzien van unieke mode. Met de opkomst van de massaproductie en fast fashion is de kwaliteit van kleding steeds lager geworden en snel wegwerpbaar. Hier wil Harve Studio onze benadering op de manier hoe we kleren kopen veranderen. Het doel is dat klanten de stuks jarenlang kunnen gebruiken en dragen, en ze zelfs doorgeven aan een volgende persoon, waardoor de levensduur van elk stuk wordt verlengd. 
 

Om zelf een Havre Studio stuk te bemachtigen is een karwei, gezien elk stuk onlline per direct in een virtueel shopping mandje belandt. Via de Instagrampagina of door in te schrijven op de nieuwsbrief kom je te weten wanneer de nieuwste drop komt. Wij kunnen alvast niet wachten om zelf één van deze unieke looks in handen te krijgen!

1603121678779566 31603121683076984 5
1603121842436259 6
© Havre Studio

Havre Studio 

www.havrestudio.com

@havrestudio

Lees ook

Aanbevolen voor jou