Mode

Wat draag je nu het best onder crochet of transparante zomerse kledij?

Veel zomerse items zijn luchtig, vederlicht en vaak nogal doorschijnend. Rest de vraag: wat draag je eronder?
Reading time 1 minutes
© Instagram: kyliejenner

Natuurlijk wil je je nieuwe gehaakte top niet direct afbreuk doen met een kledingstuk eronder. Tegelijk is helemaal niks eronder nogal, eh, uitdagend. En je bloemerige lingerie? Nogal opvallend. Moeten we wel bij zeggen: het getuigt van lef om voor de fearless approach te gaan en dat kunnen we alleen maar toejuichen.

Maar goed, we begrijpen dat praktisch de naakste persoon in de ruimte zijn niet voor iedere dag en gelegenheid is. Intimissimi's nieuwste Invisible Touch-lijn is hier om dit modeprobleem op te lossen: haast onzichtbare bh's, slipjes en bodysuits. Lijkt ons ideaal om onder transparante kleding te dragen en tegelijk zo een bonte mix materialen te creëren. In deze lijn wordt gebruikgemaakt van stoffen die speciaal ontworpen zijn voor de zomermaanden, zoals microvezel tule. Deze haast etherische stof voelt erg licht aan en is daarnaast haast onzichtbaar. Perfect voor op warmere dagen dus.

1595951326656269 ng intimissimi rbd95a 019 fa1595952871642181 ng intimissimi sid95f 019 fa
© Intimissimi
1595952566972355 ng intimissimi rbd958 108 v5 rgb no print web only
© Intimissimi

Een gehaakte top met een invisible bh eronder zorgt voor een mooie stoffenmix. Bella Hadid en Kylie Jenner laten op onderstaande posts met een gekleurde mesh top zien hoe je het combineert met een zwarte bh. In ons geval dus de Invisible Touch-bh. Ook totally appropiate dus. Combineer je het met een item dat praktisch een gaasje is, ben je bedekt op de gewenste plekken en zo flirt je vooralsnog met transparante items. Opgelost!

Lees ook

Aanbevolen voor jou