Mode

Vintage shopping 2020: welke designer labels slaan we massaal in dit jaar?

Terwijl Vestiaire Collective in 2019 een overzicht gaf van de meest verkochte designer labels, onthult de luxe vintage gigant nu al de must-haves van 2020 die je tweedehands kan scoren. Deze stuks zijn de investering waard.
Reading time 1 minutes

De Gucci Marmont tas, de Triple S sneakers van Balenciaga en Dior's Saddle bag...Terwijl de tweedehands en vintage webshops in het jaar 2019 gedomineerd werden door enkele gevestigde designers, zoals Vestiaire Collective aangaf, heeft het jaar 2020 enkele nieuwe ontwerpers in petto. Terwijl Bottega Veneta in sneltempo naar de top klimt als it-label van het moment, is de populariteit van Jacquemus, met zijn arty-heeled sandalen en microbags, haast niet bij te houden. Net als Prada, na de herlanering van het iconische Hobo-tasje in nylon, en Louis Vuitton, die een soortgelijk model in een emblematische monogram versie heeft uitgebracht: de Mulit Pochette. Zoveel items in de tweedehands en vintage omloop om dit jaar in te investeren!

"Cassette" tas, Bottega Veneta via Vestiaire Collective, 1900 €.

Sandalen, Jacquemus via Vestiaire Collective, 376,67 €.

"Multipochette" tas, Louis Vuitton via Vestiaire Collective, 2600 €.

"Hobo Re-Edition" tas, Prada via Vestiaire Collective, 1400 €.

Verder tipt het platform ook nieuwe designers die je maar beter in de gaten houdt. En in de categorie "streetwear" verwacht Vestiaire Collective dat de Nike Dunk sneakers een comeback maken in 2020. De reden? Ze werden recent gespot bij Virgil Abloh, Travis Scott en andere iconen van de streetwear. Nog een paar sneakers die ook aan populariteit winnen bij modeliefhebbers, zijn de New Balance en Air Max 360 sneakers.  Het enige wat je nog moet doen, is die notificatie inschakelen om je gedroomde vintage stuk niet te missen. Succes!

Lees ook

Aanbevolen voor jou