Mode

De vintage designer items van deze 4 webshops kun je relatief snel in huis verwachten

Die ene felbegeerde handtas, zonnebril, sjaal of horloge nog niet in handen kunnen krijgen? Wellicht heb je bij deze grote vintage webshops geluk met een relatief goede verzend policy.
Reading time 3 minutes
@jcdg_vintage

Vestiaire Collective

Ben je al een tijdje op zoek naar jouw favoriete vintage designer tas, maar heb je hem nog niet in een tweedehandszaakje in de stad kunnen strikken? Vestiaire Collective is een website waarop dagelijks de allernieuwste luxegoederen aan interessante prijzen verschijnen. Alexander McQueen, Balenciaga, Balmain, Bottega Veneta, Burberry, Cartier, Céline, Chanel, Dior, Fendi, Gucci, Hermès, Louis Vuitton, Miu Miu, Prada, Yves Saint Laurent, en nog zoveel meer. Hoogstwaarschijnlijk vrijwel ongebruikt, in topstaat of spiksplinternieuw. Deze pareltjes verdienen net zoals zoveel andere stuks een tweede leven. Het modeplatform heeft ondertussen miljoenen bezoekers en staat bekend om zijn uitmuntende controle op 100% echtheid en authenticiteit. Omdat het bedrijf steeds in contact staat met de verkoper van het product, garanderen ze je de beste levertermijn.

vestiairecollective.com

The Vintage Bar

The Vintage Bar is de uitvalbasis van meer dan 200.000 cool girls die een vintage item willen bemachtigen waar ze al maanden, of zelf jaren naar op zoek zijn. Denk aan: Prada, Saint Laurent, Chanel, Chloé, Salvatore Ferragamo. Met in het achterhoofd een grote belangstelling voor duurzaamheid. Experts controleren elk detail, inspecteren alle elementen: etiketten, codes, logo, sluitwerk, stiksels, materiaal, symmetrie,… De geschatte levertijden zijn afhankelijk van waar het product zich bevindt en welk type verkoper het te koop heeft aangeboden. The Vintage Bar moedigt zijn verkopers aan zo snel mogelijk te verzenden, zodat ze jou de snelst mogelijke levertijd kunnen bieden. Vanaf dat de producten in het kantoor in Kopenhagen zijn, kan je een levertijd van 2 tot 4 werkdagen verwachten. Wij zijn zonder twijfel megafan.

thevintagebar.com

The Next Closet

Unieke kleding, schoenen en accessoires uit de vintage-doos vind je bij The Next Closet. Op de webshop ontdek je unieke én betaalbare designer items. Noem een merk en je zal het er ongetwijfeld vinden. Hun missie: de textielketen verduurzamen. Daarom inspireert The Next Closet jou om te investeren in hergebruik, maar wel van kwaliteit. Want waarom nieuw kopen als er al zoveel moois is? Dat is helemaal niet nodig. Extra pluspunt: thenextcloset.com biedt een voor premium items een levertijd van 24h en voor DIY-items een levertermijn van 4 tot 5 dagen aan. Online shoppen was nog nooit zo gemakkelijk!

thenextcloset.com

Farfetch

Waarschijnlijk moeten wij je niet meer vertellen wat Farfetch is. Toch kort nog even uitgelegd: het is een wereldwijd online platform voor de luxe mode-industrie. Bij Farfetch geniet je van een unieke shopervaring met toegang tot de meest uitgebreide selectie van weelderige items op één platform. Maar wat je misschien nog niet wist… wonder boven wonder… De webshop heeft ook een pre-owned, vintage categorie. En ja, hier vind je onder andere Cartier, Goyard, Rolex, Louis Vuitton, Gucci, Fendi, Chanel, Christian Dior, Jean Paul Gaultier en Hermès. Nog meer redenen om bij Farfetch te winkelen: afhankelijk van de geselecteerde verzendservice, kunnen bestellingen op dezelfde dag van de bestelling bezorgd worden.

farfetch.com

Lees ook

Aanbevolen voor jou