Mode

Victoria Beckham organiseert een benefiet voor kinderen met kanker

Het evenement vindt plaats in november van dit jaar, lees hier de details.
Reading time 1 minutes

Victoria Beckham bereidt zich voor op een speciale modeshow in november van dit jaar in Toronto in Canada. Het verschil? Deze keer gaat de opbrengst van de verkoop -van zowel de modeshow als van het voorafgaande diner- naar twee goede doelen. Een project van de Canadese filantroop Suzanne Rogers, namelijk Camp Ooch: een organisatie die kinderen met kinderkanker unieke ervaringen schenkt, en The Penelope Neuroblastoma Foundation, die het onderzoek naar hersentumoren financiert en gezinnen ondersteunt die door deze ziekte zijn getroffen.

 

Suzanne sprak over het evenement als een "Zeldzame kans" om met Beckham te kunnen samenwerken "Ik ben zo blij dat Victoria de uitnodiging om naar Toronto te komen heeft aanvaard, ik waardeer haar persoonlijke inzet en vrijgevigheid ten zeerste die de goede doelen van onze kinderen steunt", vertelde Rogers in een officiële verklaring.

 

1556200296585061 gettyimages 1134456150
Foto: Getty Images

Dit is niet de eerste keer dat Beckham zich engageert voor een maatschappelijk doel. In 2014 werd de ontwerper genomineerd voor 'Goodwill-ambassadeur' voor het Gezamenlijke VN-programma tegen HIV, samen met andere liefdadigheidsinstellingen zoals de Elton John AIDS Foundation.

 

Maar ook andere ontwerpers steunden al eerder de organisatie van Suzanne, zo namen Diane von Furstenberg, Oscar de la Renta, Marchesa en Zac Posen deel aan de liefdadigheidsactie en verzamelden ze geld in voor het fonds. 

Lees ook

Aanbevolen voor jou