Mode

Valentijn: 30 x cadeautips, outfits en accessoires voor haar

30 Valentijnscadeau tips voor jezelf en iedereen die nood heeft aan selflove tijdens deze dag. Hoewel een boeket bloemen of ontbijt op bed ook altijd een schot in de roos is, gaan deze Valentijnscadeau's iets langer mee...
Reading time 2 minutes

Noteer: 14 februari is het de dag van de liefde, maar wellicht markeert het ook de dag dat Valentijn voor de eerste keer er compleet anders zal uitzien. Want hoe vier je de dag die normaal in teken staat van romantische dates en diners bij kaarslicht, tijdens een wereldwijde pandemie? Maak het thuis gezellig, trakteer jezelf op take-away, steek enkele geurkaarsen en laat je bad vollopen om je vervolgens voor de TV te nestelen voor een romantische komedie of hilarische chickflick. Wat ook wonderen doet is een nieuw juweel of parfum, of een nieuwe handtas. Want al het geld dat uitgespaard is door thuis te blijven, kan je toch wel investeren in een Valentijnscadeau voor jezelf? Of misschien leest je partner wel mee over je schouder en scroll je 'toevallig' door onze gift guide onderaan. Dat bespaart hem een hoop giswerk. Of je wil je vriendinnen op deze Valentijnsdag gewoon laten weten dat je om hen geeft met een klein geschenkje. Een nieuw koffietafelboek of een paar sokken is alles wat je nodig hebt om Valentijn thuis te vieren.

Dus kozen wij  de 30 mooiste cadeau’s voor Valentijn uit, voor elk budget. Van een zachtroze Delvaux tas tot een juweel met je liefde zijn initiaal, van de nieuwste Chiquito van Jacquemus  tot een geur om smoorverliefd op te worden. Laat je inspireren door onze Valentijn shopping met onweerstaanbare must-haves.

/

Lees ook

Aanbevolen voor jou