Mode

Tights craze! De 3 beste panty-trends du moment

Dit voorjaar zetten we zowel de bloemen als de benen buiten - maar dan wel gehuld in eye-catching panty's. Dit zijn de 3 favoriete panty-trends op de redactie:
Reading time 1 minutes
1. LOGOMANIA

Onder andere gespot bij Fendi en Wolford: de geletterde panty. Het geeft je outfit een grappig, grafisch randje en is bovendien gemakkelijk te combineren met staples die je al in de kast hebt hangen. Wat dacht je van die witte Saks Potts panty met een little black dress en zwarte laarzen? Dat noemen we nog eens een geslaagde outfit. 

2. KNALKLEUR

You love it or hate it - maar je kunt er niet meer omheen: neon is helemaal terug. Ook in het panty-universum zien we deze felle trend weer terug. Felgekleurde benen geven iedere outfit een extra boost. Zo is het bij een minimalistische look die ene pop of color en maakt het een bombastische outfit tot een eclectisch geheel. 

Durf jij het aan?

3. PRINT FANTASTIQUE

Naast teksten en felle kleuren is er nóg een panty-trend, maar dan  ietwat subtieler. Een grafisch dessin à la Falke, een zwarte ruit zoals die van Wolford, of de bloemenpanty van Gucci; verfijnd maar met een groots effect. Combineer met een midi-dress of draag het onder cropped jeans als leuk detail. 

Lees ook

Aanbevolen voor jou