Mode

Deze stijlvolle grootmoeders op Instagram bewijzen dat op stijl geen leeftijd staat

Een les in stijl!
Reading time 4 minutes

Het tijdperk van uitsluitend jonge fashionista's en fashion influencers - met feilloos huid en haar en connecties met de grootste modemerken ter wereld - is definitief voorbij! Tegenwoordig bewijzen steeds meer charmante "grootouders" dat stijl geen leeftijd kent.

 

Met elegante en opvallende looks brengen deze vrouwen een goed gevoel, fashionisme en veel inspiratie voor degenen die niet alleen de voor de hand liggende profielen willen volgen. Kies hieronder je favoriet:

Costanza Pascolato

De grote dame van de Braziliaanse mode! Costanza is een symbool van verfijning en elegantie. Je Instagram-tijdlijn gaat niet meer hetzelfde zijn.

 

Iris Apfel

Extravagantie is haar naam! Iris is een icoon van wereldmode vanwege haar interessante point of view op mode, haar spelen met kleuren en texturen en een stijl waar je waarschijnlijk helemaal weg van gaat zijn.

 

Gris Ghanem

Een echte streetstyle-muze! Op haar 55ste wordt de Canadese opgemerkt door haar verfijning en stijl die haar een echte inspiratiebron maakt. Markeren, deze.

 

Linda Rodin

Na haar carrière als model en styliste, is Linda Rodin een icoon gebleven. Op haar Instagram-account deelt ze haar levensstijl in teken van bloemen, wandelingen met haar hond en natuurlijk haar dagelijkse looks.

 

Ana Gimeno Brugada

Wat kun je verwachten van een stylist en mode-adviseur? Een goede dosis inspiratie en een piekfijne uitstraling.

 

Buddy Winkle

Als je op zoek bent naar kleur en vrolijkheid, is er geen profiel dat deze twee dingen beter vertaalt dan Buddy Winkle. Met 91 jaar durft ze zich vrolijk in levendige outfits te fotograferen.

 

Beatrix Ost

De kunstenaar-schrijver Beatrix Ost geeft ons inspiratie met krachtige en sobere looks.

 

Lin Slater

Op 66-jarige leeftijd ontbreekt het Lin Slater niet aan stijl, die looks deelt om haar volgers van een modieuze feed te voorzien.

 

Jean en Valerie

Dubbele dosis fashionismo! Jen en Valerie zijn de namen achter @idiosyncraticfashionistas, waarop ze leuke en gedurfde looks delen.

 

Maye Musk

Auteur, model en… TikTok-er! Met 72 jaar deelt Maye Musk stijlvolle outfits met haar 313 duizend volgers.

 

Jenny Kee

Op zoek naar inspiratieplaatjes vol kleuren, prints en fun? Dan ben je bij Jenny Kee aan het juiste adres. De Australische modeontwerperster is een expert als het gaat om het brengen van levendige tinten en gedurfde looks.

 

Sarah Jane Adams

Spelen met kleuren en prints; Sarah geeft inspiratie aan haar 190 duizend volgers.

Lees ook

Aanbevolen voor jou