Mode

Shoptip: Essentiel Antwerp houdt sneller dan je denkt een Archive Sale

Besparen op je budget? Gewoon een intrinsieke koopjesjager? Dan word je vast blij van deze lifehack: Essentiel Antwerp houdt vanaf donderdag 5 augustus tot en met zondag 15 augustus een Archive Sale in Maasmechelen Village om je mooiste fashion finds te scoren.
Reading time 1 minutes
© Essentiel Antwerp

Het Antwerpse label organiseert hiermee voor de allereerste keer een Archive Sale in Le Salon, de exclusieve pop-up space van Maasmechelen Village. Denk aan tops, blouses en jumpsuits tot taffetas cocktailjurken, en zelfs een prachtige selectie van de funky accessoires waar Essentiel Antwerp bekend om staat tegen bodemprijzen.

Een bezoek aan Maasmechelen is niet alleen de moeite om de Essentiel Antwerp Archive Sale te bezoeken, het is de ideale gelegenheid om nog eens te genieten van een dagje shoppen in een groene, bloemrijke omgeving. Midden in de prachtige Limburgse natuur, ligt Maasmechelen Village. Deze elegante winkelbestemming huisvest meer dan 100 toonaangevende mode-, decoratie- en beautymerken. Je vindt er het ganse jaar door collecties van het vorige seizoen aan prijzen tot wel 60 procent lager dan de aanbevolen retailprijzen. Klopt, dat is nog eens leuk treasure hunten.

/

Archiefverkoop Essentiel Antwerpen x Le Salon, 5 tot 15 augustus 2021, Maasmechelen Village, Zetellaan 100, 3630 Maasmechelen.

Lees ook

Aanbevolen voor jou