Mode

Samsøe Samsøe opent flagship store in Brussel en heeft daar een goede reden voor

Samsøe Samsøe strijkt na Antwerpen nu neer in Brussel voor zijn tweede Belgische flagship store. Een gloednieuw, zinnenprikkelende mode hotspot in de bruisende Dansaert wijk.
Reading time 2 minutes

Het Deense label dat van lokale department store uitgroeide tot een internationaal modehuis is Brussel’s nieuwste aanwinst voor modeliefhebbers. Met een focus op minimalistische, kwalitatieve en betaalbare mode, vind je bij Samsøe Samsøe ready-to-wear, schoenen en accessoires voor mannen en vrouwen.

1568284731488662 samsoe samsoe brussels store 2

“Brussel is een geweldige plek”, vertelt Mia Kappelgaard, het creatieve brein achter de collectie. “Wie aan Belgische mode denkt, durft wel eens te vergeten dat ook Brussel een ongelooflijke creatieve scène huisvest, een die net dat tikkeltje verschilt van Antwerpen. De Belgische hoofdstad laat zich niet snel veroveren; maar, wie een poging waagt, ontdekt al snel een duizelingwekkende internationale smeltkroes van creativiteit."

“Brussel is een geweldige plek. Wie aan Belgische mode denkt, durft wel eens te vergeten dat ook Brussel een ongelooflijke creatieve scène huisvest, een die net dat tikkeltje verschilt van Antwerpen.
1568284781361954 samsoe samsoe brussels store 3

De bruisende Dansaertstraat heeft er dus een trendy hotspot bij. Als je de flagship store van Samsøe Samsøe binnenwandelt, voelt het alsof je een universum van verrassende kleurenpaletten, een uitgepuurd, geometrisch lijnenspel en interessante materialen betreedt. Een zinnenprikkelende shop ervaring die bijzonder aangenaam voelt, kunnen we wel stellen. Naast het eigen label van mannen- en vrouwenmode, kan je bij Samsøe Samsøe ook terecht voor een selectie aan Scandinavische interieur objecten en designliteratuur. En misschien wel een hoop inspiratie voor je eigen interieur.

“We willen absoluut onze aanwezigheid in België versterken. België blijft het gidsland op het gebied van onafhankelijke avant-gardemode. Dat een jong modehuis als Samsøe Samsøe net daar zo goed aanslaat, geeft aan dat we op het goede spoor zitten“, aldus Samsøe Samsøes CEO, Peter Sextus.

1568284803672068 samsoe samsoe brussels store 7
1568284948850381 samsoe samsoe brussels store 1

Lees ook

Aanbevolen voor jou