Mode

Oscars 2020: de best geklede sterren van de rode loper

Gisteren vond de belangrijkste prijsuitreiking van de showbizz plaats in Hollywood, de 92ste editie van de Oscars. Een overzicht van de winnaars én de best geklede sterren op de rode loper.
Reading time 2 minutes

Wie heeft er niet gekweld bij het vooruitzicht van een zakenlunch tussen Ternes en Avenue de Wagram?

Bekend om hun middelmatige en dure brasseries met vriendelijke obers zoals gevangenisdeuren, heeft het gebied rond Parc Monceau tot nu toe moeite gehad om een bistronomisch universum te creëren dat die naam waardig is.

Dit was zonder te rekenen op de Bistrot Flaubert, meesterlijk overgenomen door serierestaurateur Stéphane Manigold. Overgedragen door Michel Rostang aan de oprichter van Substance, Contraste en de anderen, deze vertrouwelijke plek en het illustere aangrenzende Maison Rostang, bekroond met twee Michelin-sterren sinds 1978, verrukken fijnproevers die verloren zijn in deze stedelijke jungle van bedienden en rijke ambassades.

Op het programma van het nieuwe menu, bedacht door de getalenteerde chef-kok Sukwon Yong, staan de basisprincipes van de bistrokeuken vol met subtiele Koreaanse smaken: een menu dat elke dag wordt vernieuwd en dat een prominente plaats geeft aan zeevruchten, waaronder bonito gemarineerd in citrusvruchten en zijn ingelegde daikons, de halfgekookte zalm met mango, kurkuma, radijs en aalbes, de uitstekende gegrilde mager en zijn dashi en shiitake bouillon en niet te vergeten de sappige kabeljauw en scheermessen gebakken met peterselie, mini-courgette en diverse kool die overdag worden geserveerd van ons bezoek.

Trouw aan de principes die tot zijn succes hebben geleid, bevestigt Stéphane Manigold opnieuw zijn duidelijke wens om gastronomie te democratiseren.

Zijn winnende recept? Geen pompeuze protocollen of lange uitspraken, en een onverslaanbare prijs / kwaliteitverhouding: 29 euro voor de trilogie voorgerecht / hoofdgerecht / dessert om 12.00 uur, een lage prijs die ons zou kunnen overtuigen om de hoofdstad over te steken om van Bistrot Flaubert onze nieuwe te maken. toegewezen kantine.

 

10 rue Gustave Flaubert, 75017 Parijs

http://www.bistrotflaubert.com/

cardi b
/

Deze zomer omarmt het cult-label uit Kopenhagen de camo-print: we zijn geobsedeerd door de chique, nonchalante camping-vibes van deze minit bikini.

Gerecyclede bedrukte stringbikinitop, $ 105, Ganni
Gerecycled bedrukt string bikinibroekje, $ 85, Ganni

DAG 2
8. ADDICTIVE

Model, actrice, ontwerper, schrijver én een fascinerende vreemde eend in de bijt. Cara Delevingne is veelzijdig en rebels. Ergo: het ideale boegbeeld van Dior. Een perfecte match voor de nieuwe Dior Addict Stellar Shine-lipsticks, verkrijgbaar in 24 verschillende kleuren. 

Dior, Dior Addict Stellar Shine, €38,50. 

Shop

boucles-d'oreilles-tarot-magic--multicolore--métal-doré-swarovski-5490920.jpg.jp2

Sandales 'Flame', Prada sur MatchesFashion, 356 € au lieu de 890 €.

Première van Greatest Showman 2017

Lees ook

Aanbevolen voor jou